Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Дружині полеглого Героя з Волині вручили його посмертну нагороду

Державну відзнаку за відвагу і сміливість українського захисника отримала дружина Наталія Володимирівна.

Фото: Фейсбук.

Дружині полеглого Героя з Волині вручили його посмертну нагороду

Відповідно до Указу Президента України за особистий внесок у захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку та високий професіоналізм орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено (посмертно) Леончука Петра Васильовича

Петро Леончук – родом із села Колодії. Він був доброю і щирою людиною, завжди з посмішкою на вустах. Гарний господар, люблячий син, чоловік, батько двох прекрасних доньок, дідусь чотирьох онуків.

Про це інформують у Маневицькій селищній раді. 

З початку повномасштабного вторгнення пішов боронити рідну землю від загарбників та віддав своє життя за спокійне життя своєї родини і кожного із нас. 54-річний Герой загинув 16 січня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині, отримавши важкі поранення у бою з підступним ворогом.

Сьогодні секретар Маневицької селищної ради Володимир Черчик та заступник начальника першого відділення Камінь-Каширського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки, майор Юрій Мізюк подякували за відвагу і сміливість українського захисника та вручили державну відзнаку дружині Наталії Володимирівні.

Вічна пам'ять і слава Герою, який віддав своє життя за рідну Вітчизну, за нашу свободу і незалежність!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На честь полеглого Героя-лучанина започаткували благодійний фонд його імені.

Реклама Google

Telegram Channel