Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Порошенко зустрівся із львівськими студентами (Фоторепортаж)

«Молодь – це рушійна сила України».

Фото із сайту eurosolidarity.org.

Порошенко зустрівся із львівськими студентами (Фоторепортаж)

Петро Порошенко під час поїздки в місто Лева у стінах Політехніки зустрівся зі студентами місцевих університетів

Розмова з молоддю у переповненій залі була насиченою і емоційною – говорили про перспективи членства України в ЄС і НАТО, про загрозу популістів у Європі, про формулу перемоги і про економічну стратегію повоєнної країни. 

Фото із сайту eurosolidarity.org.
На зустрічі були також викладачі і відомі політики.  Фото із сайту eurosolidarity.org.

 Фото із сайту eurosolidarity.org.

 «У нас нема альтернативи членству в НАТО». Фото із сайту eurosolidarity.org.

 «Я твердо переконаний – Україна точно переможе. Кожен день свого життя ми з вами маємо робити крок, який нас до перемоги наближає», – вважає Порошенко. 

Пряме запитання – пряма відповідь. Фото із сайту eurosolidarity.org.

 

 Кожен день свого життя ми з вами маємо робити крок, який нас до перемоги наближає.

Батькам і друзям покажуть фото із зустрічі. Фото із сайту eurosolidarity.org.

 

 «Я оптиміст по відношенню до майбутнього України. Так само я є оптимістом по відношенню до майбутнього Європи. Європа будується на цінностях, а не на грошах. Європа будується на демократії, а не на авторитаризмі.

На зустрічі були також викладачі і відомі політики. Фото із сайту eurosolidarity.org.

 Саме тому я присвятив своє політичне життя одній меті – привести Україну до Європи. І якщо Україна буде в Європі, вона заслужила це, то далі процеси десовєтізації України набудуть незворотного характеру», – вважає Порошенко.

«Молодь є рушійною силою України. Молодь, яка народилася за часи Незалежності. Молодь, яка блискуче володіє мовами. Молодь, яка є патріотами. Молодь, яка є професіоналами. І молодь, яка є людьми вільними, демократичними. Саме молодь вийшла на Революцію Гідності. Вийшла в перший день, бо 1 грудня на Майданах України вже були мільйони і мільйони людей, але вони вийшли захищати молодь після побиття студентів. Вийшли проти несправедливості», – нагадав пʼятий Президент.

Фото із сайту eurosolidarity.org.
Спільне фото про зустріч. Фото із сайту eurosolidarity.org.

 «Зараз молодь проходить величезні випробування. На жаль, ми маємо великий відсоток молоді, яка гине на фронтах. Це є ризики для держави – ми втрачаємо найкращу нашу частину», – зауважив Порошенко.

«У нас нема альтернативи членству в НАТО. Ми не будемо зважати на позицію росії. росія не мала, не має і не буде мати право вето на український вступ до НАТО і євроатлантичну інтеграцію. Бо якщо НАТО буде боятися росії – росія переможе НАТО. Давайте зробимо свою частину роботи. Давайте перетворимо Україну в демократичну державу. Бо перетворити її в найсильнішу у військовому сенсі державу – ми це вже зробили», – наголосив Порошенко. 

Фото із сайту eurosolidarity.org.
Селфі було багато. Дуже багато. Фото із сайту eurosolidarity.org.

 Читайте також: Порошенко у Європарламенті обговорив з Групою друзів України критичні потреби ЗСУ.

Реклама Google

Telegram Channel