Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
У Дніпрі російська ракета влучила у дев'ятиповерхівку: є загиблі

От що накоїли нелюди...

Фото зі сторінки в Telegram Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО.

У Дніпрі російська ракета влучила у дев'ятиповерхівку: є загиблі

Серед 12 поранених – вагітна та немовля

Російська армія завдала ракетного удару по дев'ятиповерхівці у Дніпрі.

Кореспонденти «Суспільного» розповіли, що в будівлі зруйновано 4 поверхи, п'ятий – пошкоджений. ДСНС та поліція почали рятувальну операцію, рух прилеглими вулицями перекрито.

Очільник МВС Ігор Клименко повідомив, що станом на 19:45 відомо про одного загиблого та пʼятьох поранених. Жертв, за його словами, може бути більше,інформує «Українська правда».

Фото зі сторінки в Telegram Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО.
От що накоїли нелюди... Фото зі сторінки в Telegram Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО.

 Рятувальники розбирають завали. У квартирах заблоковані люди. Одного чоловіка надзвичайники врятували з автомобіля - потерпілого засипало частинами понівеченого будинку.

Пізніше голова ОВА повідомив, що кількість поранених зросла до шести. Серед них 7-місячне немовля. У дівчини отруєння продуктами горіння.

Троє місцевих у важкому стані. Це жінки 27 та 30 років і 29-річний чоловік. Інші – у середньому.

У багатоповерхівці понівечені чотири поверхи. Там у квартирах ймовірно заблоковані люди. Як і у автівках навколо місця ракетної атаки. У одному з під'їздів потрощеного будинку сталося займання.

О 20:43 Лисак повідомив, що кількість постраждалих збільшилась до дев'яти, попередньо двоє людей не виходять на звʼязок.

О 21:48 стало відомо, що кількість поранених зросла до 12, з них 6 – в лікарні. Серед них – вагітна жінка. Її стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості.

Читайте також: Зруйнована росіянами електростанція на заході України відновленню не підлягає.

Реклама Google

Telegram Channel