Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
На Волині відбувся чемпіонат з легкої атлетики в пам’ять загиблих прикордонників

Прикордонники – активні спортсмени та надійні захисники, які виконують як бойові, так і спортивні завдання на повну потужність.

Фото: Фейсбук.

На Волині відбувся чемпіонат з легкої атлетики в пам’ять загиблих прикордонників

У Луцьку пройшов чемпіонат державної прикордонної служби з легкої атлетики, присвячений полеглим охоронцям рубежу.

У змаганнях взяли участь команди 13 прикордонних загонів з різних регіонів України. Зокрема, Волинської, Львівської, Закарпатської, Чернівецької, Одеської, Житомирської, Чернігівської, Київської, Черкаської та Хмельницької областей. Загалом до чемпіонату долучилося більше півсотні легкоатлетів.

Про це повідомляють у Волинській ОВА.

Привітати учасників з стартом забігу прийшов начальник ОВА Юрій Погуляйко.

«Вітаю усіх з початком змагань та бажаю перемог і позитивних емоцій. Дякую вам за службу та вдячний усім військовим, завдяки яким ми можемо збиратися на таких турнірах. Вічна шана та пам’ять прикордонникам, які назавжди повернулися додому на щиті», – сказав очільник області.

Жінки боролися за першість на дистанції в один кілометр, а чоловіки – у три кілометри. Опісля команди змагалися в естафеті.

Так, чемпіоном стала команда Національної академії ДПСУ, друге місце посіли прикордонники з ОКПП «Київ», а на почесній третій сходинці – прикордонники Волинського загону.

Також опісля змагань для військовослужбовців організували екскурсії містом. Прикордонники відвідали музей сучасного українського мистецтва Корсаків, побували в замку Любарта та пройшлися луцькими підземеллями.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel