Курси НБУ $ 40.45 € 43.27
Дружини Героїв Небесного легіону та зниклих безвісти Воїнів відновлювали сили у волинському лісі

Цього разу діяла виставка картин «Ліс.Відновлення».

Фото: facebook.com.

Дружини Героїв Небесного легіону та зниклих безвісти Воїнів відновлювали сили у волинському лісі

Тихі прогулянки, обійми з деревами, картини про природу і на природі, книги, екскурсії босоніж, чай та добрі розмови – це частина програми реабілітації лісом

Її спільно з лісівниками уже багато років реалізовує волонтерський центр «Меценати для солдата».

Про це пише Поліський лісовий офіс.

28 червня захід відбувся традиційно у Воротнівському лісництві філії «Ківерцівське лісове господарство» ДП «Ліси України». Побували тут дружини Героїв Небесного легіону та зниклих безвісти воїнів з Волинської, Львівської, Київської, Полтавської та Черкаської областей. Заходи відбулися в рамках проекту «ВідНОВА».

Керівник волонтерського центру Руслан Теліпський розповідає, що такі поїздки – завжди подія, яку згодом усі ще довго згадують. Ліс дає можливість побути наодинці з собою або вдосталь поспілкуватися – кому що потрібніше в цей момент. Тому кожного разу в програмі ретритів – візит до лісу та теплі зустрічі з лісівниками.

Керівниця Лісівничого молодіжного центру Валентина Юхимчук розповіла, що до приїзду таких гостей лісівники завжди намагаються підготувати щось оригінальне.

Цього разу діяла виставка картин «Ліс.Відновлення». Картини, створені в рамках пленерів, особливо вишукано поєднуються з лісом та водним плесом воротнівських ставків.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На корм тваринам Луцького зоопарку віддали браконьєрську рибу.

Реклама Google

Telegram Channel