Курси НБУ $ 40.64 € 43.69
У селі на Волині працював вакцинальний автобус

Бережіть себе!

Фото: facebook.com.

У селі на Волині працював вакцинальний автобус

Фахівці Камінь-Каширського районного відділу центру здійснили виїзд вакцинальним автобусом у село Личини

Спільно з медичними працівниками Камінь-Каширського центру первинної медично-санітарної допомоги провели захід «Територія здоров’я». Турбота про хороше самопочуття волинян, запобігання недугам і наближення якісних медичних послуг до людей – основна мета цих виїзних активностей.

Про це пише Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб.

Всі охочі мали можливість отримати відповіді на запитання щодо вакцинокерованих інфекцій. Адже вакцинація, особливо в умовах війни, це найбільш ефективний метод убезпечити себе та своїх дітей від тяжких захворювань та їхніх наслідків. Відвідувачі заходу також отримали консультацію сімейного лікаря, виміряли артеріальний тиск та рівень глюкози в крові.

Також фахівці комунікували про здоровий спосіб життя, здорове харчування, шкідливі звички. Консультували про чинники ризику та симптоми, що можуть свідчити про туберкульоз.

Окрім того, діти мали змогу в інтерактивній формі навчитися правильно мити руки та дізналися багато цікавого про корисне харчування. Всі охочі мешканці села отримали інформаційні матеріали.

Фахівці Любешівського відділення центру організували та провели «Територію здоров’я» спільно з медичними працівниками місцевої амбулаторії в селищі Любешів. Під час заходу 17 людей отримали щеплення від вакцино керованих інфекцій, 26 – перевірили свій артеріальний тиск, 21 – перевірили рівень глюкози у крові та холестерин. А ще, бажаючим робили анонімні швидкі тести на ВІЛ/СНІД, гепатити В, С.

Також фахівці Любешівського відділення комунікували з мешканцями про здоровий спосіб життя та важливість вакцинації.

Окрім того, найменші відвідувачі мали змогу в інтерактивній формі навчитися правильно мити руки, діти отримали казки з розмальовками про вакцинацію, також всі охочі мешканці села отримали інформаційні матеріали.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Військовослужбовець з Чернігова проводить акції доброти у Луцьку.

Реклама Google

Telegram Channel