Курси НБУ $ 40.64 € 43.69
«Укрпошта» знову підвищила тарифи

Ех... Що тут скажеш...

Фото із сайту ukrposhta.ua.

«Укрпошта» знову підвищила тарифи

Безпрограшний варіант: закрили тисячі відділень по Україні, скоротили море поштарів, а тепер все пояснюють зростання цін на електроенергію та руйнуванням

«Укрпошта» з 1 липня підвищила вартість послуг на відправлення по Україні. 

Про це повідомляє пресслужба «Укрпошти». 

Згідно з повідомленням, «Укрпошта» спрощує нарахування тарифів для відправлень до 2 кг. Згідно з тарифом «Стандарт» для відправлень до 2 кг по області вона становитиме 40 грн, по Україні – 45 грн. А для тарифу «Експрес» – 45 та 60 грн відповідно.

Згідно з оновленими тарифами вартість відправлень «Укрпошта Стандарт» збільшиться у середньому на 5–9 грн. Тарифи  «Укрпошта. Експрес» по області та в межах України зміняться в середньому на суму до 10 грн залежно від ваги відправлення. Наприклад, доставка посилки вагою від 5 до 10 кг тепер коштуватиме 85 грн порівняно з попередніми 75 грн – до перегляду тарифів.

Реклама Google

Тарифи на пересилання письмової кореспонденції, послуг «Укрпошта. Документ» та міжнародних відправлень не зміняться. 

В «Укрпошті» пояснили, що ключові причини підвищення тарифів – це зростання цін на електроенергію, паливо та комунальні послуги, інфляція, а також значні руйнування інфраструктури внаслідок російських обстрілів й необхідність її відновлення. 

Оновлені тарифи також містять витрати на реалізацію заходів для забезпечення безперервної роботи  в умовах відсутності електроенергії, зокрема на прифронтових територіях, для того, щоб пенсії, соціальні виплати, посилки, ліки та листи доставлялись всюди за будь-яких умов.

Народ, у принципі, знає, як усе доставляється. Але хто в цій країні слухає народ...

Читайте також: Чиновники виграють мільйони в казино: копу з Волині пощастило одразу у чотирьох місцях.

Telegram Channel