Курси НБУ $ 40.64 € 43.69
Лучан кличуть на безплатний 3-денний вишкіл

Для додаткової інформації та реєстрації звертайтеся за тел. 0630651729.

Фото: www.lutskrada.gov.ua.

Лучан кличуть на безплатний 3-денний вишкіл

Його проведуть бойові офіцери Бригади Богуна у ТНЦ «Тернове Поле»

З 5 по 7 липня 2024 року на території ТНЦ «Тернове Поле» відбудеться безоплатний 3-денний вишкіл, організований бойовими офіцерами 1-ї Окремої Бригади Спецпризначення ім. Івана Богуна. Це унікальна можливість для цивільних лучан отримати необхідні знання та навички, які можуть стати вирішальними у складні часи.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Організатори 3-денного вишколу обіцяють, що кожен день буде насичений інтенсивними практичними заняттями з різних військових дисциплін.

Військові наголошують, такі вишколи особливо важливі для цивільних громадян. Адже отримані під час навчання навички можуть бути корисними не лише у випадку активних бойових дій, але й у повсякденному житті, підвищуючи загальну готовність суспільства до опору ворогу і впевненість у власних силах.

Хто може взяти участь?

До участі запрошуються всі охочі від 18 років, які прагнуть підвищити свою обізнаність у військовій сфері та бути готовими до будь-яких викликів.

Як зареєструватися?

Реєстрація на вишкіл вже відкрита. Щоб взяти участь, необхідно заповнити форму за посиланням [посилання на реєстрацію] або зателефонувати за номером 0630651729. Участь безплатна, але кількість місць обмежена, тому не варто зволікати.

Цей вишкіл є не лише можливістю отримати практичні військові навички, але й стати частиною спільноти, яка готова захищати свою країну. Тож не втрачайте шанс долучитися до цього унікального заходу і зробити свій внесок у зміцнення обороноздатності України.

Для додаткової інформації та реєстрації звертайтеся за тел. 0630651729

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також:Як працює поліцейський офіцер громади на Волині.

Реклама Google

Telegram Channel