Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Порошенко везе на Харківський, Донецький та Запорізький напрямки велику партію техніки

Вартість цієї партії техніки – понад 26 млн грн.

Фото Європейська солідарність.

Порошенко везе на Харківський, Донецький та Запорізький напрямки велику партію техніки

Петро Порошенко з волонтерами ГО «Справа Громад» підготував чергову партію техніки для фронту, її вартість – понад 26 млн грн

«Щотижня ми відвозимо на фронт нову партію техніки. І попри неймовірну спеку, яка накрила всю Україну, звісно, не будемо зраджувати традиціям», – говорить Порошенко. 

Військовим передадуть 10 прально-душових комплексів. «Загалом команда вже виготовила 185 лазень, якими ми забезпечили вже не одну сотню тисяч воїнів. Зважаючи на погодні умови — вони надзвичайно актуальні», – пояснює п’ятий Президент. 

 

 «У війська відправляються і 2 потужні вантажівки Foden, що здатні перевозити великогабаритні вантажі. Такий «малюк» за 90 секунд може підняти на себе до 18 тонн вантажу – чи контейнер, чи САУ «Гвоздика», чи екскаватор. «Це найбільший 8-ми колісний тягач, який дуже добре себе зарекомендував на фронті», – говорить Порошенко. 

 

 Для будівництва фортифікацій військовим передадуть 3 нові екскаватори виробництва вітчизняної компанії TDC. Будівельна техніка на фронті – у великому дефіциті, тому Порошенко законтрактував весь обсяг виробництва екскаваторів до кінця року.

 

 Також у бригади везуть 27 квадроциклів, які забезпечуватимуть евакуацію поранених з поля бою або проведення швидких та неочікуваних для ворога штурмів. 

 

 «Веземо цей вантаж на Харківський, Донецький та Запорізький напрямки, де зараз не лише спекотно, а по-справжньому гаряче», – повідомив Порошенко. 

З початку повномасштабного вторгнення допомога Збройним Силам України від Порошенка перевищила 5,4 мільярди гривень. 

 

 

Реклама Google

Telegram Channel