Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
У місті на Волині довгожительок привітали з особистим святом

З роси і з води!

Фото: Фейсбук.

У місті на Волині довгожительок привітали з особистим святом

Днями працівники територіального центру соціального обслуговування відвідали трьох мешканок Володимир-Волинської міської територіальної громади, щоб привітати їх із поважними ювілеями

Довгожителькам вручили грошові допомоги з нагоди дня народження та подяки від міського голови за сумлінну багаторічну працю на благо громади.

Про це повідомляють у Володимирській міській раді. 

90-річчя відзначала Ніна Іванівна Назаровська. Вона все життя прожила у селі Новосілки, працювала дояркою. Рік тому не стало її чоловіка Володимира Бенедиктовича, з яким у шлюбі пройшли разом понад 50 років – була це одна з найстаріших пар села. Виховало подружжя трьох дітей.

Уже більш як двадцять років Ніна Іванівна не бачить, не дуже добре чує, тож дочка її, Наталія Володимирівна, попросила опублікувати мамине фото колишнє – коли ще мама добре бачила і була молодою.

95 років святкувала Ганна Федосіївна Свісь із Вощатина. Народилась вона неподалік – у Дігтеві, а у Вощатин вийшла заміж, де з чоловіком Степаном Йосиповичем, якого вже нема на цьому світі, побудувались та щасливо жили понад пів століття. У них виросло три дочки та два сини.

А працювала Ганна Федосіївна у колгоспі, ходила працювати у ланку. Не всім сучасникам уже знайоме це слово. А колись чимало жінок тяжко працювали у полі саме у таких невеличких об’єднаннях – ланках.

Володимирчанка Любов Олександрівна Сидорова теж має за плечима 90 років життя. Народилась у Санкт-Петербурзі, а у 1947 році, після того, як тато і брат не повернулись з війни, разом із мамою та чотирма сестрами переїхала жити у Володимир – сюди покликав родину інший її брат, який по війні оселився саме тут, одружившись із українкою.

З чоловіком, родом із Ростовської області, який був військовим, Любов Олександрівна прожила 64 роки, виховали разом дочку та сина. Працювала жінка в ательє, згодом 43 роки – на швейній фабриці: контролером, а потім майстром.

Усім іменинницям бажаємо здоров’я, любові від близьких, поваги від оточуючих, довгих літ!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: В громаді на Волині 23 жінки отримали почесне звання «Мати-героїня».

Реклама Google

Telegram Channel