Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Потреби фронту зростають: Порошенко купив для військових 4 тисячі FPV-дронів, сотні Мавіків та окопні РЕБи на 90 млн грн

Порошенко: «Техніка та обладнання будуть передані в 20 бригад».

Фото Європейська солідарність.

Потреби фронту зростають: Порошенко купив для військових 4 тисячі FPV-дронів, сотні Мавіків та окопні РЕБи на 90 млн грн

Петро Порошенко купив для бригад ЗСУ 4 тисячі FPV-дронів, сотні Мавіків, 28 комплексів окопного РЕБу на 90 мільйонів гривень

«Один відомий блогер, воїн сказав в інтервʼю, що FPV-шки від волонтерів на фронті більше не потрібні. Виявляється, що наша держава вже забезпечила все військо. Тож вчора попросив військових та волонтерів відписати, чи доречно витрачати власні кошти на дрони, чи варто їх перенаправити на щось інше», – нагадав Порошенко.

Він зазначив – отримав шквал повідомлень та звернень, що FPV-шки від держави можна чекати і 2, і 3 місяці, та і якість часто невідповідна. «Тож, заяви заявами, а кількість запитів на FPV тільки збільшується», – констатує Порошенко.

 

 «Тож ми працюємо далі по FPV-дронах. Ми забезпечуємо наших воїнів якісними акумуляторами. В кожного – дуже крута і чесна потужність, чесна міцність. В кожному знаходиться плата ініціації, не треба нікому ні на яких кустарних виробництвах щось паяти, доводити, збирати. Все йде ідеальної якості, найкраще на фронті», – показує Порошенко.

П’ятий президент України також повідомив, що в цій партії допомоги на фронт поїдуть 28 комплексів систем окопного РЕБу, сотні Мавіків – і денних, і нічних.

 

 «А також 700 нічних FPV, які є зіркою, справжнім скарбом. Тобто наші воїни матимуть можливість оперувати нічними FPV, знищуючи ворога не тільки вдень, а й вночі», – зауважив він.

 

 «Всього тут 4 тисячі FPVшок, разом з РЕБами і Мавіками. Це все за одну поставку нашим Збройним Силам», – сказав Петро Порошенко.

Лідер «Європейської Солідарності» розповів, що ця техніка та обладнання будуть передані в 20 бригад.

 

 З початку повномасштабного вторгнення допомога Збройним Силам України від Порошенка перевищила 5,4 мільярди гривень. Зараз в пріоритеті – FPV-дрони, Мавіки, техніка для фортифікацій та засоби РЕБ.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel