Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
У Луцьку затримали наркозакладчика, який кілька місяців тому вже був умовно засуджений

В молодого чоловіка вилучили зіппакет із кристалічною речовиною білого кольору, зовні схожою на особливо небезпечну психотропну речовину PVP.

Фото Волинська поліція.

У Луцьку затримали наркозакладчика, який кілька місяців тому вже був умовно засуджений

Чоловік не став на шлях виправлення, його спіймали на гарячому під час отримання чергової партії заборонених речовин

Задокументували протиправну діяльність 25-річного лучанина співробітники УБН ГУНП у Волинській області спільно зі слідчими слідчого управління, співробітниками відділу кримінального аналізу та іншими оперативними службами за процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури.

Зловмисника затримали в одному із районів Луцька. При собі він мав зіппакет із кристалічною речовиною білого кольору, зовні схожою на особливо небезпечну психотропну речовину PVP, мобільний телефон, банківські карти. Усе це вилучили, психотропи скерували на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

 

 Збувача затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі вже розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст. 307 Кримінального кодексу України. Мова йде про збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у особливо великих розмірах.

До слова, у липні 2023 правоохоронці вже затримували цього ж чоловіка на збуті наркотиків. Тоді він спільно з товаришем реалізовували заборонені речовини «з рук в руки» на території Волинської області. У січні цього року суд виніс вирок зловмиснику й засудив його до умовного покарання. Однак, на шлях виправлення він не став, тепер йому загрожує реальний термін.  

Вирішується питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу наркозбувачу.

Сектор комунікації поліції Волинської області.

Реклама Google

 

Telegram Channel