Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
Волинь стає столицею важкої атлетики: область знову приймає першість України

На змагання приїхало понад 200 спортсменів.

Фото Волинська обласна рада.

Волинь стає столицею важкої атлетики: область знову приймає першість України

На базі обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Колос» стартував чемпіонат України з важкої атлетики серед юніорів і юніорок до 20 років та молоді до 23 років

Нинішні всеукраїнські змагання, що триватимуть упродовж тижня, присвятили ЗСУ. Аби випробувати свої сили, на Волинь прибуло понад дві сотні спортсменів з 23-х регіонів держави. Волинь представлена двома складами команд.

 

 Чемпіонат триватиме з 1 по 7 липня. Жінки важкоатлетки змагатимуться у вагових категоріях від 45-ти до 87-ми кг, а чоловіки визначатимуть найкращих у вагових категоріях від 55-ти до 109-ти кг, повідомили в обласній раді.

 

 Участь в урочистому відкритті змагань взяли голова обласної ради, очільник регіонального осередку НОК України Григорій Недопад, голова Федерації важкої атлетики Волині Олександр Лазорко, державний тренер з важкої атлетики Міністерства молоді та спорту України Віктор Слободянюк, Генеральний секретар ФВАУ Борис Лобко, директор обласної ШВСМ Андрій Авраменко, спортивні функціонери та тренери.

 

  «Приємно спостерігати, як Волинь перетворюється на столицю важкої атлетики держави. На щастя, цьому сприяє безпекова ситуація. Вже вп’яте цьогоріч «Колос» приймає змагання всеукраїнського рівня. Тут відбулись студентські ігри, першість серед ветеранів, а нинішні змагання – це вже третій офіційний чемпіонат України з важкої атлетики серед дорослих та юніорів, який відбувається саме у нас. Вітаю спортсменів! Ви - майбутнє нашої олімпійської збірної. Я переконаний, що вами будуть подолані рекордні кілограми. Бажаю кожному якнайкраще продемонструвати свою майстерність і побити свої особисті та національні рекорди», - наголосив Григорій Недопад у своєму вітальному слові до учасників турніру.

 

 «Ви гарний приклад для свого покоління, для всієї молоді. Вами гордяться не лише ваші батьки та наставники, а й українські воїни, які захищають нас і роблять все можливе, щоб ви мали змогу тренуватись, змагатись, здобувати нагороди та прославляти нашу державу на міжнародних стартах», - додав голова Федерації важкої атлетики Волині Олександр Лазорко.

Реклама Google

Telegram Channel