Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
 Трамп уже обговорює з путіним, скільки української території може собі залишити росія

От сволоти!

Фото із сайту afp.com.

Трамп уже обговорює з путіним, скільки української території може собі залишити росія

І ніякого вступу Києва в НАТО

За словами двох експертів з питань національної безпеки, пов’язаних з ймовірним кандидатом у президенти США від Республіканської партії Дональдом Трампом, він веде переговори з очільником росії володимиром путіним про те, скільки української території може залишити за собою москва.

Про це інформує «Українська правда» з посиланням на Politico.

Як йдеться у статті, Трамп обмірковує угоду, згідно з якою НАТО зобов’язується не розширюватися на схід, зокрема в Україну і Грузію, і веде переговори з путіним про те, «скільки української території може залишити за собою москва».

Реклама Google

Окрім цього, у статті йдеться про те, що Трамп не тільки очікує, що коли він стане президентом європейські країни різко збільшать свої витрати на НАТО (це його головна претензія, коли він був президентом), але також зробить те, що один експерт з питань оборони, знайомий з мисленням у колі консультантів Трампа з національної безпеки, Ден Колдуелл описує це як «радикальну переорієнтацію» НАТО.

«Відповідно до інтерв’ю з колишніми посадовими особами національної безпеки Трампа та експертами з питань оборони, які, ймовірно, будуть працювати під час другого терміну Трампа, Трамп навряд чи покине НАТО відразу. Але навіть якщо він офіційно не покине організацію, це не означає, що НАТО переживе другий термін Трампа без змін».

Читайте також: Зеленський: «На одного українця гине шість росіян».

Telegram Channel