Курси НБУ $ 40.75 € 43.70
У Луцьку спіймали наркоторговця

Наркотики скерували на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру

Фото: Головне управління Національної поліції у Волинській області.

У Луцьку спіймали наркоторговця

При собі він мав зіппакет із кристалічною речовиною білого кольору, схожою на особливо небезпечну психотропну речовину PVP

Задокументували протиправну діяльність 25-річного лучанина співробітники УБН ГУНП спільно зі слідчими слідчого управління, співробітниками відділу кримінального аналізу та іншими оперативними службами за процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури.

Про це повідомляє Головне управління національної поліції у Волинській області. 

Зловмисника схопили в одному із районів Луцька. Знайшли мобільний телефон, банківські карти. Усе це вилучили, наркотики скерували на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Збувача затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі вже розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст. 307 Кримінального кодексу України. Мова йде про збут психотропних речовин або їх аналогів у особливо великих розмірах.

До слова, у липні 2023 правоохоронці вже затримували цього ж чоловіка на збуті наркотиків. Тоді він спільно з товаришем реалізовували заборонені речовини «з рук в руки» на території Волинської області. У січні цього року суд виніс вирок зловмиснику й засудив його до умовного покарання. Однак, тепер чоловіку загрожує реальний термін.  

Вирішується питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу наркозбувачу.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У колишньому райцентрі на Волині упіймали крадійку «аромату спокуси»

Реклама Google

Telegram Channel