Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Ковельчанка Ольга Усата – дворазова чемпіонка України з боча

Після напружених змагань перемогу здобули представники Волинської області.

Фото: Фейсбук.

Ковельчанка Ольга Усата – дворазова чемпіонка України з боча

З 24 по 29 червня на Івано-Франківщині відбувся чемпіонат України з боча серед осіб з порушенням опорно-рухового апарату

Змагання об'єднали спортсменів, які приїхали, щоб показати свої здібності у цьому паралімпійському виді спорту. Серед них — команди з Полтавської, Львівської, Закарпатської, Рівненської, Київської, Херсонської, Черкаської, Дніпропетровської, Житомирської, Волинської, Івано-Франківської, Одеської областей та міста Києва.

Про це інформують у Ковельській міській раді. 

Волинь представляли: Ольга Усата, Олег Гелетуха, Максим Сахарук, Олександр Вакульський, Аріана Масюк, Василь Патращук, Софія Шевчук та їх тренер-викладач Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю Володимир Кравчук.

Боча вимагає від гравців не лише точності, а й сили та стратегічного мислення. Після напружених змагань перемогу здобули представники Волинської області.

Ковельчанка Ольга Усата стала дворазовою чемпіонкою України в індивідуальній дисципліні ВС4 та в парній дисципліні ВС4 (разом з Василем Патращуком вони виконали нормативи КМС).

В індивідуальній дисципліні ВСІ серед жінок друге місце завоювала Аріана Масюк.

Чемпіонат України з боча став не лише спортивною подією, але й святом сили духу та єдності для всіх учасників та глядачів.

Команда Волинської області та ГО «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії» висловлюють щиру подяку Івано-Франківському та Волинському регіональним центрам з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт, директору Ковельської дитячо-юнацької спортивної школи ім. Є. Кондратовича Олені Клімашевській, тренеру Володимиру Кравчуку, директору департаменту праці серед людей з порушеннями слуху УЦХВЄ Павлу Смалю та ГО «Жест допомоги».

Цей чемпіонат ще раз підтвердив, що спорт об'єднує, надихає та дає сили долати будь-які труднощі.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Неподалік Ковеля запрацював християнський табір для людей з інвалідністю.

Реклама Google

Джерело:
Telegram Channel