Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
На благодійному аукціоні луцький волонтер пропонує кавування із Залужним

Кава із Залужним.

Фото: facebook.com.

На благодійному аукціоні луцький волонтер пропонує кавування із Залужним

Луцький волонтер Мирослав Ватащук – адміністратор спільноти «Медіа-кава», розігрує єдиний і неповторний «лот-вибух»

Переможець розіграшу зможе зустрітися із Валерієм Залужним за чашкою кави.

Про це Мирослав Ватащук повідомляє у спільноті на Фейсбук.

«Надзвичайний та повноважний посол України у Великій Британії. Головнокомандувач Збройних сил України (2021-2024). А що тут ще казати? Цей лот – єдиний і неповторний. Тому і процедура буде дещо інакшою», – пише волонтер.

Згідно умов, початкова ставка донату – 10 тисяч гривень. Крок ставки – 5 тисяч гривень або сума, кратна 5 тисяч гривень. Ставка не може перевищувати попередню ставку більше, ніж на 100% (приклад: актуальна ставка 20 тисяч гривень, тоді наступна ставка може бути 25 тисяч гривень, 30 тисяч гривень, 35 тисяч гривень або 40 тисяч гривень). Якщо ставка протягом 48 годин не перебивається, то оголошується переможною. У користувача, який її зробив, буде 48 годин, аби вийти на зв’язок із адміністратором медіакави щодо донату ставки. Якщо цього не відбудеться, переможною буде оголошена попередня ставка або ж аукціон буде продовжено. Якщо акаунт, з якого зроблено ставку, має ознаки боту або фейкового, ставку може бути не зараховано до верифікації аканту шляхом відеодзвінка. Анонімні ставки не прийматимуться.

«Для мене – велика честь, що Валерій Залужний погодився взяти участь у «Медіа-каві». Я йому за це дуже вдячний. Часом у «Медіа-каві» трапляються лоти із вищою стартовою ціною і більшим кроком ставки. Зокрема, це пов'язано із економією часу», – розповів Ватащук.

Він також попередив, що всі коментарі, не пов’язані, з оголошенням ставки донату, можуть бути видалені без попередження.

Кавування відбудеться після Перемоги. Після оплати донату (переможної ставки) буде створено спільний чат із донатером та Анатолій Штефан, який допоможе узгодити зручні для донатера та Валерія Залужного дату, час і формат спілкування за кавою після Перемоги.

Мирослав Ватащук додає, що зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу бійцям Сил спеціальних операцій ЗСУ та інших підрозділів Сил оборони.

Нагадаємо: найдорожчим лотом «Медіа-кави» стало кавування з журналістом «Української правди» Михайлом Ткачем. У жовтні минулого року 5 учасників аукціону оплатили можливість зустрітися з ним та випити кави. Уся сума разом перевищує 1 мільйон гривень (1030000 грн).  

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Без права на помилку: Волинські поліцейські щодня розміновують звільнені території України (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel