Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
На Волині стартувала всеукраїнська спартакіада з легкої атлетики серед дітей з інвалідністю

Позмагатись у Володимир з’їхалось півтори сотні спортсменів віком 10-15 років.

Фото: Фейсбук.

На Волині стартувала всеукраїнська спартакіада з легкої атлетики серед дітей з інвалідністю

3 липня на володимирському стадіоні «Олімп» відбулось урочисте відкриття 31-ї Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе»

На Волині ці щорічні змагання проходять уперше і триватимуть 3 – 5 липня.

Про це інформують у Володимирській міській раді. 

Позмагатись у Володимир з’їхалось півтори сотні спортсменів віком 10-15 років з 18 команд: Волинської, Дніпропетровської, Закарпатської, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської областей та міста Києва.

До програми змагань входять бігові види, стрибки в довжину (з місця, з розбігу), штовхання ядра і метання м’ячика.

Як і годиться, перед початком команди пройшлись урочистою ходою стадіоном, вшанували пам’ять загиблих українських воїнів. Спеціальним подарунком для юних спортсменів став показово-технічний виступ школи бойового гопака «Шаблезуб» з міста Володимира, керівник Олександр Бойко).

Секретар міської ради Іван Юхимюк звернувся до учасників з вітальним словом: «Ми раді вітати усіх вас на такому прекрасному спортивному святі, дякую тренерам, що зуміли підготувати, організувати і привезти до нас таких прекрасних діток, дякую захисникам, що дають можливість проводити це дійство. Бажаю, щоб спартакіада пройшла без тривог і сирен. Учасникам – впевненості та йти вперед до перемоги!»

Виступили і привітали команди із початком спартакіади представниця українського центру фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю Наталія Алєксєєнко, начальник Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Віктор Галан-Влащук, директор обласної дитячо-юнацької спортивної школи осіб з інвалідністю Андрій Рожок та головний суддя змагань директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олександр Хриплюк.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Ковельчанка Ольга Усата – дворазова чемпіонка України з боча.

Реклама Google

Telegram Channel