Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Соловій зізналася, чи підтримує зв'язок з мобілізованим екскоханим Жаданом

Соловій та Жадан.

Волинь-нова

Соловій зізналася, чи підтримує зв'язок з мобілізованим екскоханим Жаданом

Роман Христини Соловій та Сергія Жадана і їхній розрив довгий час були у всіх на слуху

Тепер співачка поділилася, у яких стосунках перебуває з екскоханим. Вона поділилася, що всупереч непростому розриву, у них з Сергієм Жаданом залишилися непогані стосунки. Водночас артистка не розсекретила, чи спілкується зараз з ним. Вона лише зауважила, що хотіла б навчитися підтримувати зв'язок із колишніми. «Це вміння, якому я завжди хотіла навчитися. Я просто сприймаю кожну людину як учителя, який приходить у твоє життя і щось тобі дає», – пояснила знаменитість.
Роман Соловій та Жадана  почався незадовго до початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. На той час обидва перебували у стосунках з іншими людьми: Жадан був одружений, а Соловій мала хлопця. Попри це, вони вирішили бути разом. Однак, згодом співачка закохалася в іншого чоловіка. Зараз вона зустрічається з партнером, який на 11 років старший за неї, проте вирішила не розкривати особистість коханого, зберігаючи приватність їхніх стосунків.

Тим часом 49-річний Сергій Жадан поділився ще новим фото з військових навчань. На ньому він – у військовій формі, втомлений та спітнілий, що свідчить про високу інтенсивність тренувань.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel