Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
У Волинській області визначили найсумлінніших платників податків

Волинь-нова

У Волинській області визначили найсумлінніших платників податків

На Волині переможцями регіонального туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків України-2023» стали дев’ять платників податків

Переможці регіонального туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків України-2023» у Волинській області.

ТОВ «ТЕРІХЕМ ТЕРВАКОСКІ»

ТЗОВ «ВОЛБУД»

ТОВ «МОДЕРН-ІНЖИНІРИНГ»

ТОВ «А-ТЕРА»

ТОВ «ТЕЛЕМЕРЕЖІ УКРАЇНИ»

ВОЛИНСЬКА ФІЛІЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКЦІОНЕРНОЇ КОМПАНІЇ «УКРАГРОЛІЗИНГ»

ФІЛІЯ-ВОЛИНСЬКЕ ОБЛАСНЕ УПРАВЛІННЯ АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ДЕРЖАВНИЙ ОЩАДНИЙ БАНК УКРАЇНИ»

ВОЛИНСЬКИЙ НДЕКЦ МВС

АО «ЗОЛОТІ ВОРОТА»

Лідери громадських інституцій спільно з податківцями вітали переможців регіонального туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків України-2023» під час засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Волинській області. Враховуючи високу податкову культуру, внесок до бюджету та сприяння ЗСУ переможці регіонального туру братимуть участь у відборі національного рівня.

Про це учасників засідання поінформував очільник територіального відділення АППУ у Волинській області Василь Дутко.

«Від заснування рейтингу «Сумлінні платники податків України» волинські підприємства завжди гідно конкурували з учасниками з інших регіонів та займали призові місця. Бажаємо нашим переможцям незмінного успіху та вдалих проєктів, що сприятимуть наповненню бюджету», - зазначив у вітальному слові Василь Дутко.

 

 В.о. начальника управління Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк підкреслив, що всі ініціативи держави спрямовані на визнання ролі сумлінного бізнесу у питанні фінансової безпеки держави. «Очевидно, що всі, хто чесно сплачує податки зможуть приєднатися до клубу «білого бізнесу». Чи не вперше держава окремо визначає статус таких платників податків на законодавчому рівні. Саме таким представникам бізнесу держава надаватиме переваги у податковому адмініструванні, що цілком справедливо та відповідає потребам воєнного часу», - наголосив Сергій Лисеюк, інформують в Головному управлінні ПДС Волині.

Кандидати на перемогу в Рейтингу повинні були продемонструвати дотримання податкової дисципліни, своєчасність подання податкової звітності та сплати податків, зборів, платежів протягом 2023 року; динаміку збереження робочих місць на підприємстві: з початку повномасштабного вторгнення рф на територію України і станом на 01 січня 2023 року, надання благодійної допомоги ВПО та на потреби ЗСУ, в будь-якому вигляді, що підтверджують відповідні документи тощо.

Асоціація платників податків України інформує, що завданнями Рейтингу є: посилення ролі та авторитету платника податків у житті країни, підвищення загальної культури сплати податків, утвердження серед людей духу підприємливості. 

Реклама Google

Telegram Channel