Курси НБУ $ 40.54 € 43.86
Чи є життя після… ядерної війни?..

Свою книгу Богдан Пташник презентував у нововолинському скверику.

Фото Ігоря ЛІСОВОГО.

Чи є життя після… ядерної війни?..

Про це написав Богдан Пташник у своїй книзі «Воскресіння Атлантів», яку днями презентував у Нововолинську. Письменник, журналіст, уродженець Камінь-Каширщини, а ще – наш захисник, він став на захист держави в 2014 році, отримав статус учасника бойових дій у зоні АТО, був поранений

У перші години повномасштабної війни Богдан уже був у військкоматі, воював на Київщині, Запорізькому та Харківському напрямках. Знову отримав поранення. Нагороджений  орденами й медалями, відзнаками Міністерства оборони, бригади, у якій служив. 

Все побачене на війні переживав, оцінював, аналізував, переживав знову – і ось з-під його пера  вийшла у світ фантастична книга «Воскресіння Атлантів». 

…Події розгортаються  після  ядерної війни. Люди, які вціліли,  постають перед викликами виживання на понівеченій, забрудненій радіацією планеті. Через відтворені персонажі Богдан Пташник не просто розповідає фантастичну історію, а й спонукає до роздумів про сьогодення, любов та боротьбу за виживання. 

Чому автор вдався до такого стилю написання, як фентезі, коли пройшов таке  горнило війни сам? Що саме спонукало до цього? Хто надихнув? Яку мораль хотів донести?   Про це розповів доступно й захопливо. 

Чому автор вдався до такого стилю написання, як фентезі, коли пройшов таке  горнило війни сам? Що саме спонукало до цього? Хто надихнув? Яку мораль хотів донести?   Про це розповів доступно й захопливо. 

Спілкування з потенційними читачами й зацікавленими людьми в Нововолинській громаді виявилося неординарним. Адже відбувалося воно у скверику, біля виконкому міської ради. 

Перші акорди творчій атмосфері задали артисти аматорського народного театру «Авантюра», які  емоційно читали уривки з книги. Фантазії до проведення заходу додали працівники Централізованої бібліотечної системи міста, які зуміли перетворити захід на глибоке мистецьке дійство. 

Книга вийшла друком у волинському видавництві «Терен» – якісно, на  хорошому папері. Її перші читачі сказали, що вона – дуже «тепла» і швидко читається. 

На презентацію «Воскресіння Атлантів»  завітало багато  тих, хто  любить і дорожить друкованим словом. Присутній на презентації Нововолинський міський голова Борис Карпус побажав Богдану Пташнику безмежного натхнення, нових літературних творів та багато вдячних шанувальників. 

Читайте також: «ЄБРР виділить кошти на відновлення Чорнобильської зони».

Реклама Google
 

Telegram Channel