Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
«Чому «Шахтар» відпустив на Олімпіаду Сікана і Криськіва, а Судакова і Бондаренка – ні?»

«Україна потрапила перший раз на Олімпійські ігри. Клубам потрібно було підсилити нашу олімпійську збірну».

Фото із сайту – fco.com.ua.

«Чому «Шахтар» відпустив на Олімпіаду Сікана і Криськіва, а Судакова і Бондаренка – ні?»

Відомий український тренер Володимир Шаран (на фото) розповів, що здивований рішенням клубів УПЛ не відпускати своїх футболістів до олімпійської збірної

«Думаю, що не тільки я, а й тренерський штаб олімпійської збірної теж незадоволений тим, що мають, це у плані гравців, які повинні були зіграти на Олімпіаді. Чесно кажучи, я здивований. Я розумію, що наші футбольні клуби ставлять перед собою свої завдання, але Україна потрапила перший раз на Олімпійські ігри. Я думаю, що їм потрібно було підсилити нашу олімпійську збірну».

Про це заявив Володимир Шаран у коментарі sport.ua.

«Підсилили б Трубін і Бондаренко. Для мене це ті гравці, які потрібні нашій збірній. Я розумію, що Судакова «Шахтар» не відпустить, але відпустили, слава Богу, хоча б Криськіва і Сікана, – це вже непогано. Ну і «Динамо» могло відпустити Нещерета, якщо Трубіна немає. Я не знаю, чому так сталося, він хотів грати на Олімпіаді. Чому «Шахтар» відпустив Сікана і Криськіва, а Судакова і Бондаренка – ні?

Реклама Google

Це вже питання не до мене, кожен тренер думає за свою команду. Федерація на це вплинути не може, у клубів свої завдання, їм потрібно потрапляти в Лігу чемпіонів. Переносити старт УПЛ теж не будуть, хоча, я думаю, що без Бондаренка і Судакова «Шахтар» у першому і другому турах переміг би. Не знаю, мені так здається. Наскільки я знаю, хлопці дуже хотіли грати на Олімпійських іграх».

На Олімпіаді Україна виступатиме у групі B. Окрім неї, там також зіграють Аргентина, Іран та Марокко. Чоловічий футбольний турнір відбудеться з 24 липня по 9 серпня.

Читайте також: Олімпійська збірна України – без зірок: хоч ми так розраховували і на Мудрика, і на Трубіна, і на Циганкова....

Telegram Channel