Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Скандальний журналіст брав інтерв'ю в путіна, а тепер візьме і в Зеленського...

У лютому 2024 року Такер Карлсон узяв інтерв'ю в путіна, який серед іншого визнав, що не досяг своїх цілей в Україні.

Фото із сайту rfi.fr.

Скандальний журналіст брав інтерв'ю в путіна, а тепер візьме і в Зеленського...

Шкода, що ми майже в усьому мавпуємо росіян. Але враховуючи, що Такер Карлсон у разі обрання Дональда Трампа на посаду президента США очолить його адміністрацію, то...

Американський блогер та колишній ведучий Fox News Такер Карлсон, який раніше брав інтерв’ю в російського диктатора Путіна та ідеолога рашизму Дугіна, заявив, що отримав згоду на розмову з президентом України Володимиром Зеленським

Про це Карлсон повідомив у соцмережі Х. 

«Схоже, ми отримали (згоду на, – ред.) інтерв’ю із Зеленським. Ми намагалися це зробити протягом двох років, і з особливою інтенсивністю після інтерв’ю з путіним у лютому», – написав він. 

Карлсон зазначив, що має на меті «донести до американців вкрай необхідну інформацію про конфлікт, який повністю змінює позицію їхньої країни у світі».

Він висловив сподівання, що інтерв’ю відбудеться незабаром. 

Як відомо, у лютому 2024 року Такер Карлсон узяв інтерв'ю в путіна, який серед іншого визнав, що не досяг своїх цілей в Україні. Згодом Карлсон поділився враженнями від спілкування з диктатором. 

30 квітня Карлсон опублікував розмову з філософом Олександром Дугіним, якого вважають одним із головних ідеологів сучасної росії та «русского міра». 

Карлсон у подкасті іншого американського журналіста Лекса Фрідмана розповів про свої враження від інтерв’ю з путіном та визнав, що кремль намагається демонізувати українців, називаючи їх нацистами. Зокрема, прозвучала фраза: «Я думаю, це найтупіше, що я коли-небудь чув».

Що кажуть про це читачі на сайті «Українська правда»:

Фотоскрін із сайту pravda.com.ua.
Фотоскрін із сайту pravda.com.ua.

 Фотоскрін із сайту pravda.com.ua.

Фотоскрін із сайту pravda.com.ua.

 Читайте також: Зеленський: «На одного українця гине шість росіян».

Реклама Google

Telegram Channel