Курси НБУ $ 41.34 € 45.00
У Бердянську дівчину кинули «на підвал»  за українську мову (Відео)

Ватники-блогери хваляться, що здали україномовну на тортури.

Фотоскрін із сайту rbc.ua.

У Бердянську дівчину кинули «на підвал» за українську мову (Відео)

Росіяни самі не помітили, як перетворилися на монстрів – кровожерних і безжальних. Експеримент чекістів із дегуманізації цілої країни виявився страшенно вдалим

Російський Z-блогер Кирило Федоров разом із другом розповів історію про те, як вони здали карателям дівчину з окупованого українського Бердянська, яка працювала на заправці й говорила з ними українською мовою.

Уся її провина полягала в тому, що вона сказала російським нацистам українську фразу: «Прикладайте картку». На цю історію звернув увагу український журналіст Денис Казанський.

«Те, що російські Z-патріоти знаходять особливу насолоду в тому, щоб мучити беззахисних жінок – давно не секрет. Це вони й у росії регулярно роблять. Головне в цих словах те, що вони доводять – на окупованих теренах України відбувається геноцид, – зазначив Казанський. – Окупанти переслідують і мучать людей навіть не за вчинки чи політичні погляди, а просто за факт приналежності до українського народу. Говориш українською, є українцем – ось такі садисти заберуть тебе «на підвал», катуватимуть і радісно хвалитимуться цим у своїх стрімах, знаючи, що в росії їм за це нічого не буде.

Реклама Google

Комусь ще потрібні докази, що геноцид у Бучі, Ізюмі, Херсоні – не фейк? Просто дивіться російських Z-патріотів. Вони самі охоче зізнаються», – пише Денис Казанський.

До речі, в числі тих, кого днями Україна визволила з полону, були двоє священників Української греко-католицької церкви з Бердянська – Богдан Гелета та Іван Левицький, які майже два роки пробули в застінках російських нацистів за свою проукраїнську позицію.

Тортурами, убивствами та ув’язненнями росія випалює все українське на окупованих територіях. У той час як Україна досі дозволяє вільно діяти на своїй території російській православній церкві на чолі із кривавим «патріархом» Кірілом.

Читайте також: У росії помер брат радника голови Офісу Президента України Михайла Подоляка, який нібито працював на розвідку путіна.

Telegram Channel