Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Кримінальну справу щодо директора ковельського ліцею закрили

Вчинене Оксентюком В.І. кримінальне правопорушення є необережним і відноситься до категорії нетяжких злочинів.

Фото: Ковель media.

Кримінальну справу щодо директора ковельського ліцею закрили

Суд констатував, що обвинувачений примирився з обома потерпілими у даній справі

Розслідування встановило, що 6 жовтня 2023 року чоловік виїхав на регульоване перехрестя вулиць Варшавська та Шевченка у Ковелі, щоб повернути ліворуч на автодорогу. Під час повороту не надав перевагу в русі мопеду, який рухався вулицею Варшавською в зустрічному напрямку, та допустив зіткнення даних транспортних засобів.

Про це пише Ковель media. 

У результаті дорожньо-транспортної пригоди водій мопеда отримав закриту травму грудної клітки з переломами ребер, лопатки та ключиці, деформації та перелому грудних хребців, що належить до категорії тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості. Його пасажирка дістала закриту черепно-мозкову травму з забоєм головного мозку, переломи, інші травми – також середнього ступеня тяжкості.

Вчинене Оксентюком В.І. кримінальне правопорушення є необережним і відноситься до категорії нетяжких злочинів. Свою вину у вчиненні інкримінованого діяння визнає повністю, щиро покаявся, активно сприяв розкриттю злочину, добровільно усунув заподіяну шкоду потерпілим.  Будь-яких претензій вони до нього не мають та не заперечують проти його звільнення від кримінальної відповідальності, передбаченої ч. 1 ст. 286 КК України. Зазначений факт примирення закріплений відповідними письмовими заявами потерпілих. Цивільного позову не заявлено.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині розшукують двох зниклих підлітків

Реклама Google

Telegram Channel