Курси НБУ $ 41.49 € 45.19
8 порад, як почати свій день

Чудового настрою на увесь день!

Фото із сайту portal.cx.ua.

8 порад, як почати свій день

Чи є у вас ранкова рутина? Щось, що робите щодня, коли прокидаєтеся?

Ви, мабуть, бачили сотні порад від відомих людей, які розповідали, як їхнє життя змінюють ранкові ритуали.

Я теж вирішила спробувати. Ось 8 порад, які я справді вважаю корисними. Коли я їх використовую, усі важливі аспекти мого життя покращуються – моя продуктивність, щастя, здоров’я, мої спортивні звички та моя лояльність до світу. Ось вони.

1. Бути ранньою пташкою чи ні?

Я боролася з цим багато років, адже завжди вважала себе нічною совою. Але ранні підйоми, піклування про себе і розуміння, що робиш важливі для себе речі, дозволили мені почуватися відмінно.

Немає нічого кращого, ніж відчуття, що ти зробив стільки важливих речей до 10-ї ранку.

2. Важливість пріоритетів.

У всіх є список речей, які треба зробити протягом дня. Однак, щоб досягти результату, потрібно розставити пріоритети на день і працювати спочатку над важливими справами.

Виберіть 3–5 речей, які, дійсно, змінять ваше життя в довгостроковій перспективі. Це може бути будь-що, важливе для вас. Як-от: фізична активність, приготування сніданку, прогулянки із четвероногим тощо.

3. Рухайтеся!

Навіть 10 хвилин на вправи можуть вплинути на ваш настрій, продуктивність і здоров’я. Якщо спорт не є частиною ранкової рутини для вас, раджу почати. Можна, наприклад, спробувати йогу для початківців.

4. Заведіть «Щоденник подяки».

Починайте кожен день із трьох речей, за які ви собі вдячні. Це можуть бути звичайні речі, які допомагають вам почуватися добре.

Реклама Google

5. Сподівайтеся на хороше.

Щоб бути щасливим, потрібно докласти зусиль. Люди не бувають щасливими щодня. Але щастя – це вибір. Вибирайте справи, які роблять вас щасливими. Спостерігайте, що відбувається з вами і навколо вас.

6. Вмикайте музику, яка піднімає вам настрій, і – танцюйте.

Не слухайте абищо. Слухайте таку музику, що змушує вас почуватися живими і підспівувати. Маленька звичка може зменшити стрес і тривожність.

7. Проводьте час на природі.

Природа зцілює. Не обов’язково кудись їхати на вихідних, мoжна зробити це щоденною звичкою. Прогулянка, свіже повітря, споглядання навколишнього життя роблять наше існування трохи кращим.

8. Гарний вигляд і добре самопочуття – взаємозалежні.

Звучить поверхнево, але те, як ви вибираєте собі одяг, укладаєте волосся і піклуєтеся про свій фізичний стан загалом, впливає, як ви будете себе почувати всередині. Так, не всі дні бувають найкращими, але ми можемо підтримати себе в такий спосіб.

AnnieP., anjuta.uamodna.com.

Читайте також: Як не просили за Коломойського «теледіви» Мазур і Мосейчук з «1+1», але суд залишив одіозного олігарха під вартою.

Telegram Channel