Курси НБУ $ 40.76 € 43.85
Verano – найкращий внутрішньопідлоговий конвектор для панорамного скління

Фото: arbonia.kermi.in.ua.

Verano – найкращий внутрішньопідлоговий конвектор для панорамного скління

Конвектори Verano - це торгова марка європейської якості, яка виробляє першокласні внутрішньопідлогові конвектори. Ця компанія працює відповідно до критеріїв якості, що діють у Польщі.

Але продукція Verano відрізняється не тільки надійністю, але й високою вартістю, що на сьогоднішній день є вагомим фактором.

Види конвекторів Верано

Конвектор характеризується досить естетичним зовнішнім виглядом (корпус має гладку поверхню), що дозволило йому заробити величезну популярність на сучасному ринку обігрівачів.

Головна особливість такого пристрою полягає в тому, що він нагріває не себе, а повітря в приміщенні.

Максимальна температура корпусу досягає всього 40 градусів. Тому можна не хвилюватися, якщо у вас є маленькі діти.

Доторкнувшись до такого пристрою вони не обпікаються, а тільки відчують тепло, що походить від нього.

До того ж, такий конвектор не зіпсує поруч меблі, техніку та інші предмети, що стоять.

Внутрішньопідлогові конвектори Verano традиційно використовуються в приміщеннях з великими вікнами, скляними стінами та перегородками. Такі пристрої також є надійним джерелом тепла. Вони дозволяють уникнути процесу запотівання вікон, а також добре борються з протягами. Головна їхня гідність полягає в тому, що вони вмонтовані в підлогу і практично непомітні. Чудово підходять для невеликих приміщень, адже зовсім не займають місця. Єдина деталь такого конвектора, яка буде знаходитися на поверхні, — це декоративні грати, які мають цілком естетичний зовнішній вигляд.

Спеціаліст магазину Студія Тепла: вважає що Verano VKN5 - найкращий внутрішньопідлоговий конвектор європейського виробництва.

Конвектори вбудовані в підлогу виробляються двох видів: з вентиляторами і без них. Наявність вентилятора підвищує потужність пристрою в кілька разів, тому його без проблем можна використовувати як основне джерело тепла.

Конвектори Verano даного типу встановлюються в будівлях промислового та житлового типу, завдяки високій потужності та широкому вибору моделей. Пристрої радять встановлювати вздовж стін, дверей та великих віконних отворів.

Реклама Google

Telegram Channel