Курси НБУ $ 40.55 € 43.78
Лікарні польського Білостока та Володимира підписали грантовий контракт

Реалізація такого проєкту дасть можливість надавати медичину допомогу на рівні європейських стандартів.

Фото: Фейсбук.

Лікарні польського Білостока та Володимира підписали грантовий контракт

Володимирське територіальне медичне об’єднання розпочинає реалізацію великого проєкту у галузі охорони здоров’я у транскордонній співпраці між Польщею та Україною

3-го липня стартував масштабний проект Програми Interreg NEXT Польща – Україна 2021-2027!

Про це повідомили у КП «Володимирське ТМО».

Вчора у Польщі відбулася церемонія підписання грантового контракту для проєкту між лікарнями Білостока Samodzielny Szpital Miejski im. PCK w Białymstoku та Володимира. Загальна вартість проєкту становить понад 2 мільйони 700 тисяч євро.

У спільний розвиток реабілітаційних послуг обидвох лікарень буде вкладено понад 2,3 млн євро, отриманих на цей проект із фондів Європейського Союзу. За ці кошти у лікарнях відремонтують палати, закуплять висококласне обладнання, здійснюватимуться навчальні візити персоналу лікарень, обмін передовою практикою, телеконсультації між медичним персоналом, покращать ІТ-інфраструктуру та кібербезпеку лікарень.

«Ми не просто хочемо реалізувати цей проєкт. Ми прагнемо, аби втілення проєкту з розвитку реабілітаційних послуг було якісним, ефективним та стало запорукою для подальшої плідної співпраці між лікарнями Польщі та України», - сказала директор лікарні у Білостоку Агнєшка Ушинська.

Генеральний директор Володимирського ТМО Тетяна Ващук зазначила, що фахівці лікарні постійно впроваджують нові методи діагностики, лікування захворювань та реабілітації. А реалізація такого проєкту дасть можливість надавати медичину допомогу на рівні європейських стандартів. «Ми пишаємося своїми здобутками та результатами у роботі лікарні, але не зупиняємося на досягнутому. Адже розвиток медицини Володимира – це збережені життя людей та їх здоров’я», - підсумувала Тетяна Ващук.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині стартувала всеукраїнська спартакіада з легкої атлетики серед дітей з інвалідністю.

Реклама Google

Telegram Channel