Курси НБУ $ 41.01 € 44.73
Молода дружина 74-річного легенди українського футболу «відривається» на Балі

Тепер , хоч не хоч, а Анатолій Дмитрович мусить бути у формі. То до одруження про нього говорили: «Сивина в бороду – біс у ребро»...

Фото з Instagram-сторінки Марії КОНЬКОВОЇ.

Молода дружина 74-річного легенди українського футболу «відривається» на Балі

Цими днями вона здивувала пікантними кадрами

Дружина 74-літнього Анатолія Конькова похвалилася відвертим відео, знятим на одному з пляжів Балі. На кадрах 37-річна Марія танцює топлес, у накинутій на плечі сорочці.

Марія Раупова (дівоче прізвище жінки) народилася в Узбекистані. 2017-го вийшла заміж за Анатолія (вони вінчались у Києво-Печерській лаврі) і через три роки народила йому дочку, яку назвали Олександрою. На час народження маленької Саші її тату виповнилося 70.

З початку повномасштабного вторгнення Марія Конькова з дитиною переїхала до Індонезії, де мешкають досі.

Судячи з її фотографій в Instagram, Конькова займається блогерством і захоплюється ворожінням на картах Таро.

На час народження маленької Саші її тату виповнилося 70.

Як відомо, Анатолій Коньков розпочинав свою футбольну кар’єру у Краматорську Донецької області. У 1968–1974 роках грав за донецький «Шахтар».

У 1972-му виступав у складі збірної СРСР у фінальному турнірі чемпіонату Європи, будучи гравцем команди першої ліги («Шахтар» (Донецьк). У 1975–1981 роках грав у київському «Динамо».

1993 року очолював молодіжну, а 1995-го – національну збірні України з футболу, замінивши в ході кваліфікації на Євро-1996 Йожефа Сабо. Під керівництвом Конькова головна футбольна команда країни провела 7 матчів, програвши у чотирьох із них та посіла 4-е місце, не вийшовши з групи (вище за нас були Хорватія, Італія і навіть – Литва).

З кінця 2006 року – президент дитячого ФК «Старт» імені Анатолія Конькова. З 2008 по 2012 – спортивний директор ФК «Сталь» Алчевськ. З 2 вересня 2012 року по 23 січня 2015 року обіймав посаду президента Федерації футболу України.

Максим ІНШАКОВ, obozrevatel.com.

Анатолій Коньков з дружиною та донькою.
Анатолій Коньков з дружиною та донькою. 
 
Telegram Channel