Курси НБУ $ 40.55 € 43.78
У Луцьку з професійним святом привітали поліцейських

Загалом у День Національної поліції України нагороджено 101 поліцейського Волині.

Фото: Фейсбук.

У Луцьку з професійним святом привітали поліцейських

Сьогодні, 4 липня 2024 року, Національна поліція України відзначає 9-ту річницю створення

Тож у цей день поліціянтів Волині привітали з професійним святом та відзначити заслуженими нагородами.

Про це повідомили у Волинській ОВА. 

Серед присутніх: начальник ОВА Юрій Погуляйко, голова облради Григорій Недопад, начальник Головного управління ДСНС України в області Мирослав Дем’янчук, командир волинських нацгвардійців Володимир Олійник та Митрополит Луцький та Волинський Михаїл.

«Сьогодні ми відзначаємо дев’яту річницю створення Національної поліції України. За цей короткий час держава для поліції і відповідно поліція для держави зробила чимало, – сказав начальник ГУНП у Волинській області полковник Олег Сліпчук. – Три з цих дев’яти років ми відзначаємо День поліції під час військової агресії. Поліцейські захищають нашу державу, віддаючи життя, сили та здоров’я».

Поліціянти Волині беруть участь в бойових діях, працюють на деокупованих територіях та забезпечують порядок у рідній області.

«Зичу усім міцного здоров’я, сил, наснаги, а також завжди повертатися додому живими та неушкодженими. Нехай Господь завжди вас оберігає, – звернувся до присутніх Юрій Погуляйко. – Пам’ятаємо усіх, хто назавжди залишився в строю».

Потому очільник області вручив подяки голови ОДА:

Олександру Грицику, підполковнику поліції, начальнику сектору агентурно-оперативної роботи управління карного розшуку ГУНП у Волинській області;

Юлії Дедовець, майору поліції заступнику начальника відділу комплектування управління кадрового забезпечення ГУНП у Волинській області;

Тетяні Ляшук, старшому лейтенанту поліції, старшому слідчому в особливо важливих справах відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління ГУНП у Волинській області;

Олександру Шумському, старшому лейтенанту поліції, заступнику начальника управління – начальнику відділу організаційного забезпечення управління «КОРД».

Олександру Козулі, лейтенанту поліції, інспектору відділу забезпечення вибухобезпеки управління вибухотехнічної служби ГУНП у Волинській області.

Загалом у День Національної поліції України нагороджено 101 поліцейського Волині.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Ювенальні поліцейські Ковельського управління розповіли, як знаходять спільну мову із дітьми.

Реклама Google

Telegram Channel