Курси НБУ $ 40.55 € 43.78
Андрій Лунін думає, що уже вхопив Бога за бороду – і… відмовив «Реалу»

І полетів Лунін за м'ячем, і не дістав його...Але ж – зірка для нас!

Фото із сайту sport.24tv.ua.

Андрій Лунін думає, що уже вхопив Бога за бороду – і… відмовив «Реалу»

Цікаво, скільки гравців на Євро-2024 мали меншу за нього оцінку? Швидше за все – ніхто. Можливо, гроші не погані він десь і отримає, але такого визнання, як у Мадриді, – точно ніколи!

25-річний український воротар мадридського «Реала» Андрій Лунін може залишити мадридський клуб у літнє трансферне вікно. За інформацією джерела, українець вирішив не продовжувати контракт із «королівським клубом», який наразі чинний до 2025 року.

Лунін повідомив своє рішення керівництву «галактікос». Андрій вирішив, що йому зараз краще перейти у клуб, де він матиме постійну ігрову практику.

Нагадаємо, що Андрій Лунін цього сезону провів за «Реал» 31 матч, у яких пропустив 32 голи та 12 разів відіграв на нуль.

Реклама Google

Тим часом стало відомо, що «Реал» уже розпочав пошуки нового воротаря. «Вершкові» готові розглянути трансфер 24-річного португальця Діогу Кошти, який показує зіркову гру на Євро-2024, зокрема, відбивши три пенальті з трьох у у матчі 1/8 проти Словенії.

Як відомо, голкіпер національної команди України Андрій Лунін отримав найнижчу середню оцінку за виступ на груповому етапі цьогорічного чемпіонату Європи. Пропустивши 3 голи від збірної Румунії – він отримав за матч принизливі 3,8 бала.

Пропустивши 3 голи від збірної Румунії – він отримав за матч принизливі 3,8 бала.

До першої десятки антрейтингу WhoScored потрапили ще два українці. Оборонець Юхим Конопля закінчив турнір із середньою оцінкою 5,32, а вінгер Віктор Циганков отримав бал 5,67. Обидва виходили на поле тільки проти румунської збірної.

Реклама Google

До речі

Вхопи́ти (впійма́ти, взя́ти і т.ін.) Бо́га за бо́роду – досягти чогось особливого, незвичайного, вимріяного.

Читайте також: «Чому «Шахтар» відпустив на Олімпіаду Сікана і Криськіва, а Судакова і Бондаренка – ні?».

Telegram Channel