Курси НБУ $ 40.54 € 43.86
Старець Ігнатій назвав точний рік завершення війни

У найближчі місяці на нас чекає продовження ракетно-дронових атак по Україні.

Фотоколаж із сайту tsn.ua.

Старець Ігнатій назвав точний рік завершення війни

Він передбачає, що два літні місяці будуть складними для українців через масовані атаки росії

Влітку – восени 2025 року Україна здобуде перемогу у війні. Водночас липень і серпень 2024 року будуть складними для України, на фронті триватимуть важкі бої. Такий прогноз озвучив старець Ігнатій на ютуб-каналі «Український молитовник».

За його словами, липень стане найскладнішим місяцем для нашої енергетичної системи, але вже в серпні почнеться покращення ситуації. 

«Наші воїни завдадуть нищівних ударів по ключових об’єктах та базах ворога. Господь дасть силу нашим захисникам, і ми побачимо поступове звільнення наших територій, а постачання світла буде стабілізовано. Ми знайдемо нові рішення, щоб забезпечити наші міста світлом вже у серпні», – передбачає він.

Липень стане найскладнішим місяцем для нашої енергетичної системи, але вже в серпні почнеться покращення ситуації. 

Також старець описав день, коли Україна здобуде бажаний мир. «Менше ніж за рік після цих випробувань настане довгоочікуваний мир. Ми побачимо, як наша країна почне відновлюватися після всіх випробувань, які ми пережили. Наші міста та села будуть відбудовані з новою силою та натхненням, Господь винагородить нашу віру і нашу працю. Ми побачимо, як наші діти повернуться до своїх шкіл, як вулиці знову наповняться радісними голосами та сміхом. Наша економіка почне відроджуватися, забезпечуючи робочі місця та стабільність для кожної родини.

Наших героїв, які захищали нашу землю, будуть вшановувати з належною повагою – вони стануть символами незламності та мужності для наступних поколінь», – розповів він. 

Василина СМЕТАНА.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel