Курси НБУ $ 40.54 € 43.86
Олег Сенцов вперше взяв відпустку і зустрівся з президентом

На зустріч із Петром Павелом Олег Сенцов одягнув чорну вишиванку із червоною вишивкою.

Фото з фейсбук-сторінки Олега СЕНЦОВА .

Олег Сенцов вперше взяв відпустку і зустрівся з президентом

Український режисер та військовий ЗСУ перебуває у Чехії. Він приїхав на фестиваль «Карлові Вари», щоб особисто представити свій документальний фільм про війну в Україні «Реал»

Перебуваючи у Карлових Варах, Олег Сенцов зустрівся із президентом Чехії Петром Павелом, а також американським актором Вігго Мортенсеном. Про це Олег Сенцов розповів у себе в соцмережах і поділився фото цих зустрічей. «Напередодні прем’єри були зустрічі з людьми, які щиро підтримують Україну: чеським президентом Петром Павелом та актором Вігго Мортенсеном. Вважаю, що зараз критично важливо, аби розмова про Україну тривала, бо це – основа нашої підтримки, а також, щоб з’являлося розуміння того, в яких нелюдських умовах ми боремося з ворогом. Це потрібно не тільки людям за кордоном, а і нам самим, щоб перестати ховатися в світі мрій та ілюзій», – написав Олег Сенцов.

Український режисер і колишній бранець кремля зазначив, що це – його перша відпустка за кордон за час війни. На фестивалі «Карлові Вари» він особисто представить свій документальний фільм «Реал» про один із боїв, в якому брав участь Олег Сенцов, коли його БТР був уражений ворогом. Відео бою було випадково знято на тактичну камеру бійця. 

Пізніше режисер вирішив перетворити його на фільм.

На зустріч із Петром Павелом та Вігго Мортенсеном Олег Сенцов одягнув чорну вишиванку із червоною вишивкою. В свою чергу зірка Володаря Перснів Вігго Мортенсен одягнув на зустріч з українським режисером футболку з українським тризубом.

Василь КІТ.

Реклама Google

Telegram Channel