Курси НБУ $ 40.54 € 43.86
Сім’я телезірки  Тімура Мірошниченка  всиновила другу дитину

Тимур та Інна Мірошниченки: «Діти – це найбільше щастя».

Фото з інстаграм-сторінки Інни МІРОШНИЧЕНКО.

Сім’я телезірки Тімура Мірошниченка всиновила другу дитину

Влітку 2023 року Тімур та Інна стали батьками хлопчика Марселя, а нещодавно вони прийняли в сім’ю дівчинку. Пара також виховує двох біологічних дітей – сина Марка та дочку Мію

Про поповнення родини на своїй сторінці у соціальній мережі повідомила дружина Тимура Інна: «Обожнюю тренд, де на відео спочатку з’являються двоє, – написала вона. – Потім до них доєднуються їхні дорослі діти. Потім партнери дітей. Діти дітей. Партнери дітей дітей і так далі.

Так за життя сім’я з двох росте до 20−30−40−50 людей. На цьому фото зовсім скоро нас буде вже 6. Я уявляю, як на 30-річчя нашого шлюбу до нас прийде кілька десятків людей. І все це буде наша родина!»

Інна поділилася ще однією новиною: нещодавно Марсель офіційно став їхнім з Тімуром сином. «Ми стоїмо в залі суду, тримаємося за руки і плачемо, бо щойно він оголосив, що Марсель – офіційно наш син!», – написала вона. 

«Я уявляю, як на 30-річчя нашого шлюбу до нас прийде кілька десятків людей. І все це буде наша родина!».

Сам Тімур не раз звертав увагу на те, що усиновлення в Україні – дуже складний процес: «Ми одразу хотіли усиновити двох дітей, – розповів він «Фактам». 

– Але тренери до нас не дослухались і перший раз написали у висновку, що ми можемо всиновити лише одну дитину».

Однак мрія про ще двох дітей здійснилась, і щаслива пара вже навіть розмістила відео з донькою. Проте поки що подружжя не розкрило подробиць і не назвало ім’я дівчинки.

Лія ЛІС.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

 

Telegram Channel