Курси НБУ $ 40.54 € 43.86
На Волині розшукується… Тетяна Репетило із Черкащини

Переконані, Ви зможете розгадати це завдання! Тож приєднуйтесь до нас!

Фото з архіву volyn.com.ua.

На Волині розшукується… Тетяна Репетило із Черкащини

Особливі прикмети: дуже красива і неймовірно розумна, володіє чудовою мовою Шевченкового краю, хоч і по-кацапському уміє «глаголить». Недарма ж була директором школи, який має вміти все. А ще – енергійна оптимістка, яка завжди має свою точку зору, свої життєві цінності і переконання.Кохає свого Василя-Василечка-трударя. Любить куховарити, танцювати, при чому – куховарить, пританцьовуючи; обожнює читати книги, слухати справжню музику, а також – тварин, міцну каву, чорний шоколад, «людей, з якими є про що поговорити і про що помовчати». І просто жити, розгадуючи… «Гарбуза із секретом». Щоправда, останнього хоче систематично вбити або задушити. По кілька разів на день

Пані Тетяно! А розшукуємо вас, щоб заявити: в сонячному селі Гуляйполе Звенигородського району Черкаської області проживає найсильніша учасниця нашого конкурсу. Тобто – ви. Про що засвідчує і ця турнірна таблиця вікторини. Віват!

Підсумки весняного конкурсу «Гранатобуз із секретом»:

1. Тетяна РЕПЕТИЛО (Черкаська область, Звенигородщина) – 11 очок (+2 додаткові бали за найшвидшу відповідь).
2. Василь Бондар (Львівська обл., Львів) – 10 (+1).
3. Микола МАЇЛО (Житомирська обл., Житомир) – 9 балів (+3).
4. Ганна ШЕВЧЕНКО (Київська обл., Київ) – 10.
5. Наталія БЕЛАЯ (Львівська обл., Винники) – 7.
6. Олександр КРИВЦОВ (Рівненська обл., Рівненщина) – 4 (+2).

Що ж, ми знову вітаємо Тетяну Репетило з перемогою – незабаром на вашу картку надійдуть 1100 гривень за набрані бали. Тільки Бога ради, не повідомляйте її номер нікому. Крім, звісно, Грицька Гарбуза. А він цей номер надрукує в газеті. Жартую. І всім читачам раджу: нікому і ніколи не повідомляйте свої номери карток і пін-кодів. Хіба що безпосередньо в банку.

Читайте також: «Чи хотілося мені вбити пана Гарбуза? Та систематично!».

А нам час оголосити завдання туру № 3 нашого літнього конкурсу.

Принцип нашої інтелектуальної вікторини нагадує «чорний ящик» із популярної гри «Що? Де? Коли?». Тільки предмет чи зображення людини ми ховаємо в гарбуз (від початку повномасштабного вторгнення нелюдів-москалів наш добрий-предобрий гарбуз перетворився у грізний гранатобуз).

Умови конкурсу такі: ви маєте відгадати, що чи кого заховав Грицько Гарбуз у нашому гранатобузі. 

За кожну правильну відповідь отримуєте по 1 очку.

Хто здобуде найбільше балів протягом 10 турів – той і стане чемпіоном конкурсу «Гранатобуз із секретом. Літо-2024» та отримає грошовий приз від редакції у розрахунку здобутий 1 бал = 100 гривень. Якщо двоє або більше учасників наберуть однакову кількість балів, то грошовий приз розділимо порівну між усіма лідерами, але переможцем вікторини оголосимо того, хто найшвидше відповість на додаткове запитання.

Після кожного туру на фейсбук-сторінці Грицька Гарбуза ми будемо вказувати перелік усіх переможців і регулярно публікуватимемо турнірну таблицю.

Реклама Google

«Гранатобуз із секретом – 3» (Літо-2024)

Якщо зможете «поєднати» в одному предметі «робота», дерево, залізо, лампочку, вугілля, «незвичний» молоток, спирт і газ, то дізнаєтесь, яку штукенцію ми сьогодні заховали.

Що знаходиться у гранатобузі?

Слово-відповідь треба надіслати до 15 липня (включно) тільки у вигляді повідомлення на телеграм-номер Грицька Гарбуза: 066 133 86 88, обов’язково вказати після слова-відповіді у дужках ще й своє ім’я, прізвище і регіон, який представляєте (наприклад: «Перемога» (Сергій Ребров, Донеччина)).

А історії, як шукали відповідь (що вразило, які були труднощі, хто допоміг розгадати), надсилайте на електронну адресу [email protected] або просто лишайте в коментарях під запитанням на фейсбук-сторінці Грицька ГАРБУЗА (за цим QR-кодом ви можете зайти на неї з будь-якої частини світу).

 

 Приємних Вам пошуків без повітряних тривог!

Грицько ГАРБУЗ.

Читайте також: А цього разу на Волині заховали самого... короля.

Telegram Channel