Курси НБУ $ 40.54 € 43.86
Двом чоловікам, які напали  на працівників ТЦК та СП,  повідомили про підозру

Невже ті, хто нападають на працівників військкоматів, не усвідомлюють, що росіяни їх за таке розстріляли чи повісили б на місці?

Фотоколаж із сайту informator.ua.

Двом чоловікам, які напали на працівників ТЦК та СП, повідомили про підозру

За вчинене їм загрожує, зокрема, до 5 років позбавлення волі

За даними слідства, зранку 21 червня 2024 року у селі Липини 39-річний чоловік під час конфлікту із працівниками Луцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки розпилив із аерозолю агресивну речовину в обличчя двом офіцерам, спричинивши хімічні опіки. 

Ще один випадок стався у Шацьку. Військовозобов'язаний громадянин напав на офіцера групи оповіщення Четвертого відділу Ковельського РТЦК та СП під час виконання ним службових обов'язків. Сталось це в одному із місцевих магазинів. Тілесні ушкодження військовослужбовцю наніс 51-річний мешканець селища.

Напад на службову особу під час виконання службових обов'язків є тяжким злочином і карається позбавленням волі на строк до 5 років. 

Постраждалий звернувся з офіційною заявою до поліції.

На нападників відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 350 Кримінального кодексу України. Відповідно до цієї статті, напад на службову особу під час виконання службових обов'язків є тяжким злочином і карається позбавленням волі на строк до 5 років.

Зловмисникам повідомили про підозру у вчиненні інкримінованого злочину.

Любомира НАТИНКА.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel