Курси НБУ $ 40.54 € 43.86
Гороскоп на 8 – 14 липня

Нехай Вам пощастить!

Фото із сайту wona.com.ua.

Гороскоп на 8 – 14 липня

Овен (21 березня – 20 квітня)

 

Робота подарує нові знайомства, а також змусить вирішувати складні завдання. Тож в кінці тижня відчуватимете себе втомленими. Сплануйте гарно вихідні, щоб відпочити. Сприятливий день – четвер, несприятливий  – понеділок.

Телець (21 квітня – 20 травня)

 

На вас чекає дуже емоційний тиждень. Але, головне, що романтична сторона життя буде стабільною та приємною... Також вам не бажано пити каву – краще мінеральну воду. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – понеділок.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

 

Вам категорично заборонене наступного тижня спиртне (у вівторок і в п’ятницю). Саме в ці дні зорі сприяють вам романтичні зустрічі – тож не осоромте себе. Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.

Рак (22 червня – 22 липня)

 

Вам необхідно збільшити фізичну активність, наприклад, більше ходити пішки. Це допоможе запобігти зниженню імунітету та проблемам із нервовою системою. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

Лев (23 липня – 22 серпня)

 

Тиждень подарує вам корисні знайомства у професійній сфері. Це відкриє нові стежки для вашої самореалізації. А от до ворожок вам дорога «заказана» – тільки дарма віддасте свої гроші. Сприятливий день – субота, несприятливий  – середа.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

 

Цей період може вимагати більше сну та відпочинку. У другій половині тижня відмовтеся від кави, алкоголю й енергетиків, оскільки можливе підвищення тиску. Сприятливий день – субота, несприятливий – неділя.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

 

Утримайтеся від вживання салатів із майонезом, бо можуть виникнути проблеми з травленням. Також вам варто до 14 липня сходити в церкву. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – субота.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

 

Якщо ви на межі розлучення, то вам не уникнути судів та поділу майна. А ось романтичні натури, які ніяк не могли зробити правильний вибір, цього тижня його таки зроблять. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

 

Якщо вам хочеться погладшати або схуднути, сміливо займайтеся цими питаннями. Позитивними будуть косметичні зміни, наприклад, – видалення родимок. Сприятливий день – четвер, несприятливий – середа.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

 

Зірки рекомендують вам обмежити вживання гострої і смаженої їжі. І не дозволяйте, щоб протягом тижня вам наливали спиртне жінка в зеленому і чоловік у білому. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

Водолій (21 січня – 22 лютого)

 

Краще цього тижня відмовитися від позик та вкладень, а також – від ризикових угод. А ось вечірні прогулянки на свіжому повітрі принесуть вам тільки користь. Гуляйте не самі! Сприятливий день – четвер, несприятливий – неділя.

Риби (20 лютого – 20 березня)

 

Напади ревнощів можуть сильно зіпсувати романтичний настрій, тому наберіться терпіння і не поспішайте з висновками. Також у вас велика ймовірність отримати травму. Сприятливий день – субота, несприятливий – середа. 

Реклама Google

Telegram Channel