Курси НБУ $ 40.55 € 43.78
Волинянин представить Україну на Іграх Нескорених

Бажаємо перемоги!

Фото: facebook.com.

Волинянин представить Україну на Іграх Нескорених

Нововолинець, ветеран Сергій Гордієвич візьме участь у перших в історії зимових гібридних Іграх Нескорених у Вістлері та Ванкувері (Канада)

Змагання заплановані на лютий 2025 року.

Про це повідомляє Борис Карпус - Нововолинський міський голова.

Гордієвич Сергій – старший солдат ЗСУ, ветеран. Отримав поранення у травні 2022 року під час наступу батальйону на Харківщині внаслідок ворожого мінометного обстрілу та РСЗВ «Град».

У мотиваційному листі він вказав:  «Для мене буде великою честю представляти себе, своїх побратимів та нашу збірну на Іграх Нескорених». 

Нагадаємо: Ці Ігри проходитимуть за підтримки провідних організацій з усієї Канади, а також приблизно 1600 волонтерів з усього світу. В Invictus Games Vancouver Whistler 2025 братиме участь 550 учасників з 25 країн. Серед них: Австралія, Бельгія, Канада, Колумбія, Данія, Естонія, Франція, Грузія, Німеччина, Ізраїль, Італія, Йорданія, Нідерланди, Нігерія, Нова Зеландія, Польща, Південна Корея, Румунія, Україна, Великобританія, США. Учасники змагатимуться у плаванні, веслуванні на тренажерах, волейболі сидячи, баскетболі на кріслах колісних, та регбі на кріслах колісних. Нещодавно додані зимові гібридні адаптивні види спорту включають гірські лижі, сноуборд, біатлон, бігові лижі, скелетон і керлінг на кріслах колісних. У 2025 році Україна вже вп’яте візьме участь в цих змаганнях.

«Пишаюся силою духу та наполегливістю нашого земляка. Бажаю йому найкращих результатів під час змагань», – написав очільник громади на своїй сторінці.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Володимирські правоохоронниці розповіли, як відстоюють інтереси маленьких громадян.

Реклама Google

Telegram Channel