Курси НБУ $ 40.55 € 43.78
На Волині притягнули до відповідальності 15 посадовців органів місцевого самоврядування

Штраф усіма посадовцями уже сплачений.

Фото ілюстративне / facebook.com.

На Волині притягнули до відповідальності 15 посадовців органів місцевого самоврядування

Камінь-Каширський та Любешівський районні суди за участі прокурорів Камінь-Каширської окружної прокуратури притягнули до відповідальності за адміністративні правопорушення, пов’язані із корупцією, 15 посадовців органів місцевого самоврядування Камінь-Каширського району

Встановлено, що старости Воєгощанського, Грудківського, Раковоліського, Ворокомлівського, Бузаківського, Видертського, Видричівського та Хотешівського Великоглушанського та Малоглушанського старостинських округів Камінь-Каширської міської ради, всупереч вимогам ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції», несвоєчасно подали без поважних причин декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2021-2022 роки.

Таке ж правопорушення вчинили і Сошичненський сільський голова, головний спеціаліст одного з відділів та троє старост Сошичненської сільської ради.

Їх визнано винуватими у порушенні вимог фінансового контролю (ч. 1 ст. 172-6 КУпАП) та призначив покарання у виді штрафу, який усіма посадовцями уже сплачений.

Задля усунення причин та умов, що сприяли вчиненню ними адміністративних правопорушень, пов’язаних із корупцією, Камінь-Каширською окружною прокуратурою, у порядку ст. 65-1 Закону України «Про запобігання корупції», внесено подання Камінь-Каширській міській та Сошичненській селищній раді.

Пресслужба прокуратури області

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel