Курси НБУ $ 40.54 € 43.86
Сільська громада на Волині відремонтувала бомбосховище за європейські гроші

На оновлення укриття витратили 199 тисяч гривень.

Фото Локачинська громада.

Сільська громада на Волині відремонтувала бомбосховище за європейські гроші

На цьому тижні завершились будівельні роботи в протирадіаційному укритті Замличівського ліцею Локачинської селищної ради

 Проведення робіт було зумовлене низькою якістю бомбосховища цього навчального закладу, зокрема покращення вимагала якість підлоги та вентиляційна система. За результатами робіт в укритті змонтовано сучасну притяжну вентиляційну систему і облаштовано бетонне вирівнююче покриття на площі 225 кв.м. Тепер учні Замличівськго ліцею та вихованці дитячого садочка, який також функціонує в цьому приміщенні, матимуть змогу під час повітряних тривог перебувати у належних та безпечних умовах.

 

 До речі - роботи проведені коштом міжнародної технічної допомоги, які були надані Локачинській громаді Норвезькою радою у справах біженців за результатами участі та перемоги у відповідному проекті Управління гуманітарної політики Локачинської селищної ради. За результатами конкурсу норвежці надали 199 тис. грн., тому цього жодної копійки з селищного бюджету на ці роботи не витрачено, повідомили в громаді.

 

 

 

Реклама Google

Telegram Channel