Курси НБУ $ 40.54 € 43.86
Волинь у безпросвітній скорботі: на війні загинули ще четверо бійців

Світла пам'ять.

Фото ілюстративне.

Волинь у безпросвітній скорботі: на війні загинули ще четверо бійців

Тепер їм потрібна лише наша молитва

5 липня в громадах області повідомили, що у боях з російськими військами загинули ще четверо бійців з Волині: Максим Назарук, Павло Дрозд, Олег Кучер і Юрій Киришко.

Про це повідомляє Суспільне. Луцьк.

Павло Дрозд

Військовослужбовець із села Бобли Павло Дрозд загинув за день до свого дня народження, коли йому мав би виповнитися 31 рік, повідомили у Турійській громаді.

 

 У війську боєць був із перших днів повномасштабного вторгнення, загинув 2 липня у Покровському районі Донецької області. В громаді оголосили триденну жалобу. Дату і місце Прощання з Павлом Дроздом повідомлять пізніше.

Олег Кучер

Про втрату також сповістили в Олицькій громаді — внаслідок аварії на Запоріжжі загинув військовослужбовець з села Носовичі Олег Кучер. Бійцю було 49 років.

 

 

 

Волинянин служив у ЗСУ з жовтня 2023 року на посаді головного сержанта піхотного взводу. Дату прощання з Олегом Кучером оголосять додатково. 

Юрій Киришко

Бійцю із села Велика Осниця Юрію Киришку було 35 років, повідомили у Колківській громаді. Волинянин служив у війську з жовтня 2023 року.

 

3 липня 2024 року під час мінометного обстрілу на Харківщині військовослужбовець отримав поранення несумісні з життям.

 

Михайло Назарчук

7 липня у селі Ситниця Колківської громади прощатимуться з 40-річним загиблим на війні військовослужбовцем Михайлом Назаруком, якого вважали зниклим безвісти.

 

 Як повідомив староста Старосільського старостинського округу, Михайло Назарук 2 роки вважався безвісти зниклим. Нині стало відомо, що боєць загинув 23 травня 2022 року в районі населеного пункту Лиман Донецької області.

Читайте також: «На Волині відкриють пункт для навчання військових».

Реклама Google
 

 

Telegram Channel