Курси НБУ $ 40.54 € 43.86
Ексдепутат-втікач із Волині  продає свій будинок у Володимирі за 8,5 млн грн (Фото)

Сергій Коба.

Фото: Буг.

Ексдепутат-втікач із Волині продає свій будинок у Володимирі за 8,5 млн грн (Фото)

Колишній очільник Володимиртепла та ексдепутат міської ради від політичної партії «Сила і Честь» Сергій Коба, який втік за кордон, продає свій будинок у Володимирі за 210 000 $, що орієнтовно становить 8,5 мільйонів гривень

Відповідне оголошення появилось на сайті ОЛХ.

Про це повідомляє Буг.

 Займається продажем агентство нерухомості з Володимира «Надія».

Відповідно до опублікованої інформації, будинок – новий сучасний цегляний, загальною площею 290 кв.м та земельною ділянкою 17 сотих. У хаті є кухня столова, велика вітальня, спальня, дві кімнати, дві ванні. Також облаштований холодний підвал, гараж на два автомобілі, технічні приміщення, барбекю з навісом, зимовий сад, вбудований пилосос.

Також будинок повністю готовий до проживання в сучасних реаліях, коли немає світла, адже є генератор та автономне опалення. Окрім цього, в ньому навіть є власне, повністю обладнане бетонне бомбосховище на дві кімнати. Підведений водопровід, а також є власна свердловина.Власник наголошує, що будинок розташований в затишному районі біля річки. 


Вказана ціна будинку всього-на-всього – 210 000 $. 

Нагадаємо, Сергій Коба звільнився з посади керівника комунального підприємства «Володимир тепло», яке він очолював більше 6 років. У вересні він поїхав у закордонне відрядження та не повернувся.

 Тоді Коба спільно з першим заступником Ярославом Матвійчуком та директором КП «Полігон» Володимиром Собіпаном були у службовому відрядженні в Литві. Однак повернулися усі, окрім Коби. У нього, мовляв, погіршилося здоров’я. Сергій Коба надіслав заяву про звільнення електронним листом. Відповідно її розглянуло профільне управління, мер видав розпорядження про звільнення.

 

 

 

 

 

 

Читайте також: «У Луцьку патрульні долучились до ліквідації наркотичної реклами».

Реклама Google
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Telegram Channel