Курси НБУ $ 40.54 € 43.86
Чи створить сьогодні ще одне диво збірна України? Не футбольна...

Рауль Лосано запалює нові зірки в Україні. А старі – нехай кусають лікті.

Фото із сайту tribuna.com.

Чи створить сьогодні ще одне диво збірна України? Не футбольна...

О 15:00 наші волейболісти у півфіналі Кубка претендентів, який відбувається у Китаї, зіграє проти Бельгії

Напередодні у чвертьфіналі українці здолали команду Чилі – 3:1. 

Так, перша партія трохи не вдалася, відставання від суперників було значним. Проте вже у другому сеті завдяки деяким замінам українці поступово почали додавати, а потім сталося те, до чого ми починаємо звикати за нового наставника збірної України – 67-річного аргентиця Рауля Лосано. У начебто безнадійній ситуації наші волейболісти вийшли «сухими» з води, і все перевернули з 20:23 на 25:23.

Цього виявилося достатньо, щоб остаточно зламати психологічний настрій чилійців. Далі вже гра проходила за переваги українців й завершилася на їхню користь.

Кубок претендентів ФІВБ. Чоловіки. Чвертьфінал. 5 липня. Україна – Чилі – 3:1 (20:25, 25:23, 25:19, 25:19).

Саме ця перемога вже практично забезпечила нашій збірній участь у Лізі націй у 2025 році. Але сам Рауль Лосано говорить про те, що Україна ще ніколи не мала головного призу Кубка претендентів і команда обов'язково за нього ще побореться. 

І завдання №1 – сьогодні перемогти у півфіналі команду Бельгії, яка напередодні здолала Хорватію – 3:2. 

Нещодавно 2 червня ці суперники зустрічалися в польському місті Тарнув в рамках групового етапу Золотої Євроліги і тоді волейболісти Бельгії здобули перемогу в п'яти партіях – 2:3. Оскільки наша збірна вже практично гарантувала собі місце у Лізі націй наступного сезону (завдяки високому світовому рейтингу), то для бельгійців залишається надія на те, щоб виграти цей турнір і тоді вони теж проб'ються до найпрестижнішого комерційного турніру для національних збірних. Сподіваємося, що наші їй цього не дозволять.

Матч пройде в місті Ліньї (Китай), гра розпочнеться о 15:00 за київським часом.

Читайте також: На якому місці у світовому рейтингу український боксер Олександр Усик.

Реклама Google

Telegram Channel