Курси НБУ $ 40.54 € 43.86
Любителька путіна Ле Пен обіцяє скасувати дозвіл Україні бити французькою зброєю по росії

О, який короткий стіл... Чого не зробиш, щоб одурманити французів.

Фото із сайту bbc.com.

Любителька путіна Ле Пен обіцяє скасувати дозвіл Україні бити французькою зброєю по росії

Вона ж стара для нього, 71-літнього кровопивці. Адже Марін Ле Пен – уже 55. А диктатор путін (обоє на фото) любить молодих – і дівчат, і хлопчиків

Де-факто лідерка ультраправої партії «Національне об’єднання» Марін Ле Пен пообіцяла, що прем'єр від її партії у разі приходу до влади після другого туру парламентських виборів не дозволить Україні використовувати французьку далекобійну зброю для завдання ударів по росії.

Про це Ле Пен заявила в інтерв'ю CNN, інформує «Європейська правда».

За її словами, окрім розгортання французьких військ, яке допускав президент Емманюель Макрон, дозвіл Києва на використання французьких ракет дальнього радіуса дії на території росії також буде скасовано.

Вона зазначила, що єдиною «червоною лінією» щодо України є недопущення того, щоб Франція стала «воюючою стороною» у війні через використання цих ракет, які надає Париж, проти цілей на території рф.

«Якщо Емманюель Макрон хоче відправити війська в Україну, а прем'єр-міністр проти цього, то війська не будуть відправлені в Україну. Останнє слово за прем'єром», – сказала Ле Пен.

Реклама Google

Своєю чергою лідер «Національного об'єднання» Жордан Барделла заявив, що в разі приходу його політичної сили до влади він не дозволить росії «поглинути Україну».

Також Барделла запевняв, що готовий протистояти Росії, якщо він стане прем'єр-міністром після дострокових парламентських виборів.

Результати найновіших двох опитувань у Франції прогнозують, що правопопулістське «Національне об’єднання» все ж не отримає абсолютної більшості у Національній асамблеї за підсумками другого туру парламентських виборів 7 липня.

Нагадаємо, правопопулістське «Національне об’єднання» та їхні соратники набрали понад 33% голосів у першому турі дострокових парламентських виборів у Франції 30 червня. 

Читайте також: Кровопивця путін неприховано вимагає капітуляції України для припинення вогню.

Telegram Channel