Курси НБУ $ 40.54 € 43.86
На Волині з'явиться індустріальний парк

Загалом, в Реєстр індустріальних парків включено 84 парки.

Фото: ілюстративне/facebook.com.

На Волині з'явиться індустріальний парк

Близько 4,5 тисяч нових робочих місць буде створено завдяки роботі трьох нових індустріальних парків у Волинській, Львівській та Івано-Франківській областях

Індустріальний парк «КОВЕЛЬ ПОРТО» працюватиме в місті Ковель.

Про це повідомляє Міністерство економіки України.

На площі 11,6 га розташуються підприємства переробної промисловості – виробництво готових металевих виробів, машин і устаткування, ремонт і монтаж машин і устаткування, тощо.

Концепція парку передбачає створення 587 робочих місць та інвестиції, загальним обсягом майже 358 млн грн.

Рішення про включення парків «КОВЕЛЬ ПОРТО», «Добросин»  та «ГРІН ЛАКТІК» до Реєстру індустріальних парків Уряд ухвалив на засіданні 5 липня 2024 року.

«З початку року до реєстру включили вже 16 нових індустріальних парків. Це більше, ніж ми мали за весь рік у 2023 чи у 2022 році. Тенденція свідчить про зростання інтересу бізнесу до роботи в рамках парків. А також, що влада на місцях розуміє, які додаткові можливості для економіки регіону створює робота парків. Розвиток індустріальних парків є складовою економічної політики «Зроблено в Україні», тож держава надаватиме всебічну підтримку цьому напрямку. Зокрема, цього року в держбюджеті на розвиток індустріальних парків закладено 1 мільярд гривень» – зазначив заступник Міністра економіки Віталій Кіндратів.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Волиняни взяли участь у засіданні сесії ПАРЄ.

Реклама Google

Telegram Channel