Курси НБУ $ 40.54 € 43.86
Прихильниці путіна Марін Ле Пен не сподобалась заява футболіста Кіліана Мбаппе

Сподіваємось, до заяви Кіліана Мбаппе прислухались французи, а не до солодких слів цієї популістки...

Фотоколаж із сайту мarca.com.

Прихильниці путіна Марін Ле Пен не сподобалась заява футболіста Кіліана Мбаппе

«Таким, як Мбаппе, слід проявити трохи стриманості», – вважає прихвостка кремля

Напередодні Кіліан Мбаппе заявив, що результати першого туру парламентських виборів у Франції є катастрофічними.

«Ми не можемо залишити нашу країну в руках цих людей... Ми бачили результати першого туру – вони катастрофічні. Ми дуже сподіваємося, що все зміниться і що всі зберуться разом, щоб проголосувати, і проголосують за правильну сторону», – сказав 25-річний Кіліан Мбаппе.

Нагадаємо, ультраправа партія «Національне об'єднання» Марін Ле Пен посіла перше місце в першому турі парламентських виборів у Франції з результатом 33,15% голосів.

Друге місце з 27,99% отримав «Новий народний фронт», який об'єднує ліві партії. А об'єднання партій президента Емануеля Макрона «Відродження» та союзників «МоДем» й «Горизонти» отримали 20,76% голосів – третє місце. Республіканці – четверті з 10,23% голосів. Другий тур відбудеться 7 липня.

Тим часом лідерка французької ультраправої партії «Національне об’єднання» Марін Ле Пен вважає, що Кіліану Мбаппе не варто розповідати співгромадянам, за кого їм голосувати на виборах.

Про це вона розповіла в інтерв’ю CNN.

«Якщо чесно, я не є великою фанаткою футболу. Вірю, що Мбаппе – дуже хороший футболіст. Але тенденція, яка полягає в тому, що актори, футболісти та співаки кажуть французам, за кого їм голосувати, зокрема тим, хто заробляє 1300–1400 євро на місяць, тоді як самі вони мільйонери чи навіть мільярдери і живуть за кордоном, починає погано сприйматися в нашій країні.

Ми не знаємо, яка справжня мета його заяви. Але, знову-таки, – це люди, яким пощастило жити дуже комфортно, бути захищеними від бідності, безробіття та всього іншого, що впливає і шкодить їхнім співгромадянам. На мою думку, в той час, коли населення готується зробити вибір, їм слід проявити трохи стриманості», – сказала Ле Пен.

Читайте також: Любителька путіна Ле Пен обіцяє скасувати дозвіл Україні бити французькою зброєю по росії.

Реклама Google

Telegram Channel