Курси НБУ $ 40.54 € 43.86
На Одещині врятували 11-місячного хлопчика, який впав у вигрібну яму

На даний момент хлопчик активний, перебуває у палаті разом зі своєю матір’ю під постійним контролем медиків.

Фото: Департамент охорони здоров'я Одеської обласної державної адміністрації.

На Одещині врятували 11-місячного хлопчика, який впав у вигрібну яму

В селі Біляївка під час того, як мати поралась у дворі, маленька дитина впала в яму, пробувши там невизначену кількість часу

Знайшовши сина, жінка відразу викликала бригаду швидкої медичної допомоги. Департамент охорони здоров’я Одеської ОДА разом з керівниками та працівниками двох медичних закладів області, здійснили евакуацію, транспортування та госпіталізацію дитини з місця падіння.

Про це повідомляє Департамент охорони здоров'я Одеської обласної державної адміністрації.

Після цього хлопчика доправили до КНП «Біляївська багатопрофільна лікарня». Йому було надано першу медичну допомогу з оперативним підключенням апарату ШВЛ. Зважаючи на важкість стану, малюка оперативно перевели у відділення анестезіології та інтенсивної терапії КНП «Одеська обласна дитяча клінічна лікарня».

Лікарі констатували діагноз: «Стан після утоплення» з порушенням свідомості, неефективністю дихання та ціанозом після падіння у вигрібну яму.

На момент госпіталізації стан був дуже важким, але за час лікування дитині стало краще. Зараз хлопчик активний, перебуває у палаті разом зі своєю матір’ю під постійним контролем медиків. Продовжує симптоматичне лікування, та його життю вже нічого не загрожує.

Мати висловила безмежну подяку всім небайдужим медичним працівникам, хто долучився до транспортування, лікування та порятунку її дитини.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині водій квадроцикла уявив себе «шумахером»...

Реклама Google

Telegram Channel