Курси НБУ $ 40.54 € 43.86
5 причин – чому потрібно придбати конвектори опалення Carrera

Фото: carrera.kiev.ua.

5 причин – чому потрібно придбати конвектори опалення Carrera

Щоб досягти максимального ефекту, а також надійного захисту від запотівання та протягів, слід купити конвектор, який матиме довжину рівну з довжиною скління.

Щоб сказати які переваги мають конвектори Carrera, потрібно для початку згадати про найпоширеніші потреби та очікування покупців, які купують цю продукцію.

1. Скрите опалення. Внутрішньопідлоговий конвектор монтується в стяжку пола. Не займає простір в приміщенні.

2. Економічність. Як показують численні опитування, цей чинник не менш значущий, ніж ціна приладу. Конвектори заощаджують значну кількість енергії (до 12%) завдяки ефективності своєї роботи. Погодьтеся, що таким чином за весь опалювальний сезон можна заощадити значну суму. Дані факти мають офіційне підтвердження, винесене на основі досліджень, проведених у Великій Британії в університеті Портсмута.

3. Приємні зовнішній вигляд. Конвектори чудово вписуються в будь-який інтер'єр, будь то квартира, офіс чи культурний заклад. На сьогоднішній день естетичному фактору приділяється все більше уваги. Наприклад, конвектори, які встановлюються на стіну, можуть фарбуватися в будь-які кольори з каталогу RAL. Також до більшості пристроїв додається додаткова передня панель, на яку за бажанням клієнта наносяться фотографії або текстури. Особлива увага приділяється зовнішньому вигляду решіток конвекторів, які вбудовуються в підлогу. Вони можуть бути виготовлені із сталі, алюмінію або дерева.

4. Широкі можливості застосування. Настінні конвектори мають практично такі ж властивості, як інші види обігрівачів. А ось щодо вбудовуваних і підлогових конвекторів, тут сфера використання приладів стає значно ширшою. Наприклад, використовувати настінні обігрівачі у приміщеннях з великими вікнами або скляними стінами просто неможливо. Саме в таких ситуаціях і купуються канальні конвектори (вбудовані в підлогу) або підлогові.

5. Використання в роботі пристроїв сучасних технологій. Конвектори Carrera — пристрої 21 століття, які мають відмінну від традиційних обігрівачів спрямованість повітряної циркуляції, а також високу швидкість нагрівання елементів.

Конвектори Carrera виготовляються на заводі в Харкові. Традиційно компанія надає своїм покупцям гарантію якості на 10 років.

Реклама Google

Telegram Channel