Курси НБУ $ 40.70 € 44.08
Двоє травмованих внаслідок вибуху гранати у Луцьку – в реанімації

Що відомо про стан травмованих внаслідок вибуху гранати у Луцьку.

Фото: facebook.com.

Двоє травмованих внаслідок вибуху гранати у Луцьку – в реанімації

Станом на ранок 8 липня четверо з п'яти травмованих внаслідок вибуху гранати на Ковельській у Луцьку залишаються в лікарні

Двоє людей – у реанімації.

Про це пише Суспільне.

В обласну лікарню швидка з місця вибуху доставила трьох людей, розповів медичний директор медзакладу Микола Галей. Двох ушпиталили у відділення травматології.

«Одна людина зараз знаходиться у відділенні реанімації після оперативного втручання внаслідок вибухової травми і пошкодження внутрішніх органів. Двоє в задовільному стан в травматології. Одна зараз в стані середньої важкості, стан стабілізований, все гаразд», – сказав лікар.

У реанімації міської лікарні – ще один травмований. Зі слів генеральної директорки медзакладу Лариси Духневич, також напередодні доставили жінку, вона від госпіталізації відмовилася. Чоловіка у важкому стані оперативно прооперували.

«У нього множинні осколкові поранення, була задіта плечова артерія, у результаті — шок геморагічний. Розгорнута була операційна, провели операцію, під'їхав судинний хірург. Все ми зробили, як належить. Зараз стан стабільний, знаходиться в реанімації», – додала Лариса Духневич.

Нагадаємо: Ввечері 7 липня на вулиці Ковельській у Луцьку прогримів вибух. Як стало відомо, 35-річний житель луцького району кинув гранату на проїжджу частину. Його затримали.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Луцькому районі ліквідували пожежу в господарській будівлі.

Реклама Google

Telegram Channel