Курси НБУ $ 41.01 € 44.73
60-літній Бред Пітт підтвердив роман з молодшою на 27 років коханою

Впізнали? Це він – Бред Пітт, лауреат премій «Оскар» (2014, 2020) та «Золотий глобус» (1996, 2020), «Еммі» (2014), БАФТА (2020) та інших.

Фото із сайту ukr.media.

60-літній Бред Пітт підтвердив роман з молодшою на 27 років коханою

Боже, йому вже – 60. Ви вірите в це?

Голлівудська зірка фільмів «Містер та місіс Сміт» та «Загадкова історія Бенджаміна Баттона» Бред Пітт вперше підтвердив стосунки з молодшою на 27 років обраницею, бізнесвумен Інес де Рамон.

Так, у Мережі з'явилися фото, де закохані позують перед об'єктивами папараці на чемпіонаті світу з автоперегонів «Формулі-1».

Актор з Інес на Гран-прі Великої Британії в Сільверстоун міцно трималися за руки й мали щасливий вигляд, фотографуючись з охочими. Таким чином 60-річний Бред Пітт припинив приховувати свій роман, інформує tsn.ua.

Для світського заходу Бред обрав для себе жовтий жакет, брюки молочного кольору, панаму й сонцезахисні окуляри. Тим часом кохана зірки вбралася у блакитну сукню й доповнила свій образ окулярами, сумкою та золотою прикрасою.

Бред Пітт з молодою обраницею Інес. Фото – Getty Images.
Бред Пітт з молодою обраницею Інес. Фото – Getty Images.

 Як відомо, чутки про новий роман Бреда Пітта почали ширитися з 2022 року. А нещодавно інсайдер розповів, що парочка має серйозні наміри на майбутнє. Подейкують, що 34-літня Інес переїхала до маєтку 60-річного Пітта й навіть планує одружитися й народити дітей.

А чому б і ні? Скажіть, дівчата, га? І не заздріть тільки, дорогенькі. Цікаво, а що на це скажуть його попередні любові – Анджеліна Джолі, з якою Бред мав 6 дітей, і Дженніфер Еністон?

До речі, раніше Інес Де Рамон була одружена з виконавцем ролі Стефана Сальваторе в серіалі «Щоденники вампіра» Полом Уеслі.

Читайте також: Попри війну, Хусейн з Туреччини переїхав до коханої на Волинь.

Реклама Google

Telegram Channel